Odotettavissa Elokuu vko 34 - Mahoney's

Päivitetty 10.7.2021
Sileäkarvainen collie, Mahoney´s Easy Lover

Mahoney´s Easy Lover
KoiraNet
Tricolour
Silmät : cea vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Edi on koko pitkä 11 vuotisen elämänsä terveenä viettänyt. Erittäin hyvä vatsainen, hyvän ruokahalun omaava uros. Turkin väri syvän musta. Luonteeltaan huumorintajuinen, erinomaisen temperamentin ja sitkeän taistelutahdon omaava vanha herra. Erittäin viriili uros. Äänivarma. Ediä nähtävissä (mikäli korona suo) tulevissa veteraaniluokan nlyissä. Tuleva pentue on Edin kuudes ja viimeinen.
Sileäkarvainen collie, Windswept Height's I'm Worth It

Windswept Height's I'm Worth It
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Saimi on perusterve vauhdikas narttu. Erittäin hyvävatsainen ja erinomaisen ruokahalun omaava. Saimi on luonteeltaan erittäin avoin, vilkas ja iloinen narttu. Ääivarma. Pentue on Saimin kolmas ja näillä näkymin viimeinen.
Pentue on uusintayhdistelmä, sain edelliseen pentueeseen erittäin mukavaluontoiset pennut ja toiveissa jotain samaa erinomaista luonnetta, karvakavereita moneen menoon. Edelliseen pentueeseen syntyi kaksi pitkäkarvaista joten tähän pitkäkarvaisia myös odotettavissa. Pennut myydään el.lääkärin tarkastamina, silmätutkittuina, tunnistusmerkattuina, pentupaketin ja hoito-ohjeiden kera. Toiveissa saada sijoituskoti pitkäkarvaiselle versiolle Uros/narttu. (myös sileäkarvaiselle) Pennuille toivotaan ensisijaisesti vastuuntuntoisia koteja, joilla kiinnostusta terveystutkituttaa koira ja pitää yhteyttä kasvattajaan senkin jälkeen kun pentu kasvatuskodista lähtenyt, kaikki harrastus plussaa. Työstäni johtuen ota ensisijaisesti yhteys sähköpostitse.
KasvattajaSanna Siimes Mahoney's
PaikkakuntaKiikala/Salo
Kotisivumahoneyssmoothandshelties.blogspot.com/
Emailssiimes@gmail.com
Puh0453273733
Mahoney´s Easy LoverSandcastle´s Willing N` AbleOneway´s Errol Flyn
Sandcastle´s Oliwia Swing
Mahoney´s Deadly KissVivat Victor Fantazija
Kareina Kohtalon Kutsu
Windswept Height's I'm Worth ItClingstone's Make The PointBell Pepper's Ghost Buster
Shulune Imperial Faberge
Cinnaberry's ZephyrWindstorm Of Netiv Ha'ayit
Mighty's Spring Meadow Geyser Garden