Syntyneet Huhtikuu 2021 - Twilight Moon

Syntynyt 4 urosta, 2 narttua
Päivitetty 10.5.2021
Sileäkarvainen collie, Cinnaberry`s Calvin K
BH HK1
Cinnaberry`s Calvin K
KoiraNet
Tricolour
Silmät : cea-vapaa (genettisesti crd)
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0, SP0, VAO0
Blub-index: 105 (72%), tammikuu 2021

- Hyväksytty BH-koe
- VEPE: Hyväksytty Soveltavuuskoe
- Pk Haku: HK1, Kilpaillut AVO
- Pk Jälki: Kilpaillut ALO
- Toko: ALO2, Kilpailee ALO
- Luonnetesti: 144p, Laukauskokematon (+1a, +3, +3, +2a, +1b, +1, +1, +3)
- Valjakkohiihto: Kilpaillut Luokka C, N Naru
- Näyttelyt: SERT, VSP, CACIB

Geenitesti: DM N/N

Kantaa pitkäkarvageeniä!!!!

Vertti on terve, kaikki ruokainen,hyvä vatsainen, aktiivinen uros. Tykkää käyttää kroppaansa ja palkkautuu parhaiten lelulla. Helppo motivoida, aina valmis treeneihin, osaa kuitenkin kotona rauhoittua. Vertti on hyvin monipuolinen ja sosiaalinen mies, joka hurmaa jo olemuksellaan. Vauhtia tältä mieheltä ei puutu, koski sitten asia mitä tahansa. Harrastanut PK-hakua ja -jälkeä. Vertin tämän hetkinen päälaji on VEPE. Vertti on suorittanut ensimmäisenä sileäkarvaisena VEPEN Soveltuvuuskokeen. Vertiltä löytyy myös hyvin paimennusviettiä.

Vertillä on muutama pentue jälkeläisnäyttöä. Nämä tutkittu hyvin terveeksi lonkkien, kyynärien ja selän osaltakin. Myös luonteellisesti ja harrastuskentillä hyvin lupaavia yksilöitä. Vertin suku on täynnä pitkäikäisiä koiria, jotka luonnetestattu kaikki. Suvussa yhdistyy suomalaiset ja canadalaiset.
Sileäkarvainen collie, Twilight Moon Oncoming Outburst
FIN RTVA BH RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 PAIM-T (AGI3)
Twilight Moon Oncoming Outburst
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Cea-vapaa/Cea-vapaa
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV1, VAO0
Blub-index: 96 (73%), tammikuu 2021

Rallytoko: FI RTVA, Kilpailee MES
Agility: Kilpailee Large3
Hyväksytty Bk-koe
Hyväksytty Paimennus Taipumuskoe 4,33
Toko: AVO1, oikeus kilpailla Voittaja
Näyttelyt: AVO EH

Cora on älyttömän helppo koira, joka oppii melkeimpä kaiken yhdellä toistolla. Äärettömän sosiaalinen, löytyy hyvin taistelu ja saalisviettiä, ei reagoi ääniin, tulee toimeen kaikkien kanssa. Cora on nimensä veroinen. Kotona ja eri paikoissa lunki kaveri, mutta sitten kun alkaa tekemään niin sata lasissa mukana (oli laji sitten mikä vaan). Cora niukkaturkkinen narttu, joka on todella ahne. Palkkautuu hyvin myös sosiaalisesti ja pelkästään jo siitä, että pääsee tekemään ihmisen kanssa eri asioita.

Coralla on muutama pentue jälkeläisnäytttöä. He ovat vielä suhteellisen nuoria, mutta todella lupaavia niin näöllisesti kuin harrastuksissa. Toinen hänen pentueesta erikoisnäyttelyn BIS-PentuKasvattaja 2020. Osa kilpaillut jo rallytokossa, tokossa ja agilityssä. Myös paimennusvietti tulee voimakkaasti tästä suvusta. Coran suvusta äitin puolelta löytyy hyvin monipuolisia koiria eri harrastusrintamilla olleita. Isän puoli on Usa taustainen.
Sileäkarvainen uros näillä tietoa etsii omaa kotiaan vielä. Vain harrastavaan kotiin eikä ensimmäiseksi koiraksi. ;) Kotivaihtoehdoista ei ole vielä löytynyt sopivaa!!

Pennut luovutetaan asianmukaisesti hoidettuna(rekisteröinnit, madoitukset, sirutukset, eläinlääkäritarkastukset ja silmäpeilaukset.) Pennut myydään vain hyviin koteihin ja harrastaviin koteihin.

Kasvattaja on palkittu Suomen Collieyhdistyksen Kultaisella ansiomerkillä. Palkittu 2012 SCY:n parhaana Kasvattajana, muina vuosia ollut pääosin viiden ensimmäisten joukossa. Paras SCY:n Pirkanmaan Kasvattaja (pitkäkarvaiset) 2009 vuodesta lähtien.

Odotan tästä pentueesta hyviä ja monipuolisia harrastuskoiria!


Yhteydenotot pääosin sähköpostilla. PS. Nämä pennut ovat jo alustavasti varattu, mutta jos jotain tosi harrastajaa kiinnostaa, niin voi olla yhteydessä. Tätä odotan innolla. Katsotaan kuinka käy.
KasvattajaTiia Rajaniemi & Sari Ruuskanen Twilight Moon
PaikkakuntaVesilahti
Emailtiiarajaniemi10@gmail.com
Puh0407346203
Cinnaberry`s Calvin KMahoney`s Curious MisterBilbo V. Shakas Royal
Karenina Kohtalon Kutsu
Turning Leaf`s Muy Chic Manolo BSandcastle`s Bruno Pepper
Cinnaberry`s Hungry Heart
Twilight Moon Oncoming OutburstWicani Command Performance
Twilight Moon Nonstop NightRuffenuff Fokker Fellowship
Twilight Moon Keen Kalinka

Vertti hiihtohommissa