Syntyneet 6.3.2021 - Kangasvuokon

Syntynyt 2 urosta, 5 narttua
Päivitetty 26.4.2021
Sileäkarvainen collie, Hi-Crest Tour to Kangasvuokon

Hi-Crest Tour to Kangasvuokon
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Sileäkarvainen collie, Kangasvuokon Suomi-Neito
FI MVA EUJV-18 MJV-18 PL HU JMVA
Kangasvuokon Suomi-Neito
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa, CEA non-carrier (by parentage
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

KAIKILLA OMA KOTI! Vastaan kirjeisiin tulevan viikon aikana. Kaikki pennut terveitä perinnöllisten silmäsairauksien suhteen ja eläinlääkiärin yleisterveystarkastuksessa kaikki ok!

Terveiset pentulaatikosta: Tasainen pentue, jossa 2 urosta ja 5 narttua. Kaikki pennut ovat ilmiasultaan sileäkarvaisia. Perimässään kantavat pitkäkarvaista geeniä. Suosittelen syöttämään Eukanuban growing puppy-ruokaa.

Vain rakastaviin koteihin, jotka haluavat harrastaa ja kouluttaa (joko omaksi ilokseen tai kilpailut mielessä tokoa, agilitya, rallytokoa, koiratanssia tai näyttelyitä) sekä joilla on paljon aikaa seuraavana vuonna koiran sosiaalistamiseen ja opettamiseen. Kyselyjä tullut jo paljon. Kiitos kaikille, jotka jo kyselleet pentuja. Moni kirje ollut todella hyvä ja kattava. Kiitos, jotka ovat ihan soittaneet ja esitelleet itsensä ja harrastuksensa.

Meille suunitelmissa heinäkuussa seuraavat pennut, joissa isänä sileäkarvainen collie ja emänä pitkäkarvainen collie. Tiedusteluja otetaan vastaan myös seuraavaan pentueeseen.

Minun kasvattini pitkäkarvainen collieuros 6 kk etsii omaa rakastavaa harrastuskotia (ihana tricolour poika, reipas, avoin luonne, 25%:a sileäkarvaista collieta, eli karva on lyhyempää kuin mitä nykyaikana on totuttu näkemään. Hyvänä puolena se, ettei mene takkuun ja helpompi pestä. Haluaisin käyttää koiraa jalostukseen, joten uusi koti voisi olla mieluiten Keski-Suomessa).

Lisätietoja koirista piia.enlund@gmail.com Suosittelen syöttämään Eukanubaa.


Maailman juniorivoittaja & Euroopan juniorivoittaja FIN MVA K. Suomi-Neito tulee meidän alkuperäisestä sileäkarvaisten jalostusnarttulinjasta. Erinomainen ruokahalu, säännölliset juoksut, helpot synnytykset, suuret elinvoimaiset pentueet ja paljon maitoa. Omaa narttulinjaa 1990 vuoteen asti.
KasvattajaPiia Enlund & Mirja ja Helvi Manninen Kangasvuokon
PaikkakuntaHankasalmi as
Emailpiia.enlund@gmail.com kangasvuokon@gmail.com / kenneltyttö Minna
Puh050-3884493
Hi-Crest Tour to KangasvuokonUSA MVA Tartanside Tour de ForceUSA MVA Tartanside Power Play
Tartanside Camloch Bewitched
USA MVA Hi-Crest Chase The SunUSA MVA Hi-Crest Walkin On Sunshine
Hi-Crest Barksdale Rebound
FIN MVA Kangasvuokon Suomi-NeitoSandcastle's Save The KingRowvale River Rider
Sandcastle's Tickled Pink
FIN MVA Kangasvuokon KaramelliFoxearth Freelander
FIN MVA Kangasvuokon Venice