Suunnitelmissa Loppuvuosi 2021 - Lifedream

Sileäkarvainen collie, Scottail Your Mischief Managed
HK2 BH TK2 RTK3
Scottail Your Mischief Managed
KoiraNet
Soopeli
Silmät : cea-vapaa (gen. kantaja)
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: VA0, LTV0
Missikisat: JUN ERI1
Paimennus: Esikoe PAIM ERI, kokeissa yksi PAIM1 EH tulos
Pk-lajit: HK1, HK2, BH
Toko: TK1, TK2
Rallitoko: RTK1, RTK2, RTK3
Tavoitteena ensimmäiset tulokset myös VEPEstä tänä kesänä.

Kelmi on avoin, aktiivinen, iloinen ja todella kiltti nuori uros. Kelmi rakastaa ihmisiä ja on myös koirasosiaalinen. Ääni- ja alustavarma, Kelmille on ammuttu laukauksia sekä raunioradalla että palveluskoirakentällä.

Kelmi nauttii yhdessä tekemisestä, on hyvin miellyttämishaluinen ja on helposti motivoitavissa niin lelulla kuin ruoallakin - on ahne ja saalisviettiäkin löytyy reippaasti. On taistelutahtoinen, keskittymiskykyinen ja nopea oppimaan. Paimenkoiralle tyypillisesti aavistuksen herkkä ja ohjaajapehmeä. Helppo ja huoleton arjessa, ei riistaviettiä.

Kelmi on hieman keskikokoa isompi, sillä on kaikki hampaat ja leikkaava purenta. Kohtuullinen hännänkanto. Lonkkien ja kyynärien lisäksi sen selkä on virallisesti tutkittu terveeksi (LTV0, VA0). Kelmi on myös hyvävatsainen ja se on geenitestattu seuraavin tuloksin: CEA: kantaja, MDR1: kantaja, DM: terve.
Sileäkarvainen collie, Jucaides Cayla Cahaya

Jucaides Cayla Cahaya
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Crd
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: Ltv1, VA0
Missikisat: NUO ERI, 2x PPEK1 KP PN2 pentu
Paimennus: PAIM-T ERI

Piiku on energinen, kiltti ja sosiaalinen sekä sinnikäs työmyyrä, jonka kanssa olen treenannut aktiivisesti eri lajeja. Harrastamme tavoitteellisesti agilitya, tokoa ja paimennusta sekä treenaamme jälkeä, hakua sekä esineen etsintää omaksi iloksi. Rakastaa kiipeilyä erilaisilla pinnoilla, on ääni- ja alustavarma. Leveä, täysi purenta. Terve ja varsin rautavatsainen. Piikulla on tsekkituonti äiti ja pitkäkarvainen uros vanhempina ja suvussa on monia harrastustuloksia omaavia koiria.
Pentueesta ja kasvatusarvoistani on runsaasti tietoa kotisivuillani, mutta tavoitteena on sosiaaliset ja sinnikkäät harrastuskoiranalut, joilla olisi hieman erilainen sukutausta. Kelmin isä on USA-linjainen, jolla on Suomessa vasta tämä yksi lupaava pentue tähän mennessä. Pennut myydään luonnollisesti silmäpeilattuina, madotettuina ja rekisteröityinä karvan pituuden mukaan. Olen Suomen Collieyhdistyksen, Suomen Kennelliiton, Suomen Koirankasvattajien ja paikallisten palveluskoira- sekä agility-yhdistysten jäsen.

Pentueeseen on tullut jo alustavia kyselyjä runsaasti, mutta toivon löytäväni niille aktiivisesti ja tavoitteellisestikin harrastavat kodit.
KasvattajaHanna Neuvonen Lifedream
PaikkakuntaKisko/Salo
Kotisivu/lifedream.blog
Emailhanna.neuvonen@seutuposti.fi
Puh0452362099
SCOTTAIL YOUR MISCHIEF MANAGEDGLENOAK ENLIGHTENEDGLENOAK BRIGHT LIGHTS'N PROMISES
MILAS PINOT NOIR AT GLENOAK
DISPIRITOS CHOICY DE ROSEWICANI DRAGONSBLOOD
WICANI SHAMELESS BEAUTY
Jucaides Cayla CahayaRuffenuff Fokker FellowshipRuffenuff Dc Ten
Ruffenuff Amaranthe
Hollandia Bila KaifaNatalain Diamond of Bila Kaifa
Dalai Nur Bila Kaifa

Piiku erkkarissa 2020

Kelmi. Kuva: Noora Hirvonen

Tindertreffeillä