Suunnitelmissa Syksy 2021 - Oslanus

Päivitetty 24.4.2021
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Monsieur Charme
UA JMVA, UA GR JMVA, EUJV-17
Diamondfox Monsieur Charme
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea-vapaa,
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

MDR1 +/-
DM N/DM
Lte: 142p. -

Voiton omistja/haltija kertoo:
Voitto on iloinen ja avoin kaikille, erinomainen lapsiperheen koira. Tulee hyvin toimeen kaikenlaisten eläinten kanssa, on kaikkien kaveri. Voitto syttyy hyvin tekemään ja oppii nopeasti uusia asioita, palkkautuu sekä lelulla että namilla. Kotioloissa Voitto on rauhallinen ja osallistuva, iso sylikoira, joka tykkää läheisyydestä. Alusta ja äänivarma koira. Rento ja hyvä matkakaveri pitkilläkin näyttelymatkoilla. Voitto on myös perusterve ja hyvävatsainen.

Harrastuksia olemme kokeilleet tokoa ja agilityä, jotka molemmat ovat olleet mieleisiä, sekä näyttelyitä kierrämme jonkun verran. Vaikka Voitto on aika letkeä kaveri kaikin puolin, osaa antaa haastetta myös kovapäisyydellään.
Sileäkarvainen collie, Supernova

Supernova
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

selkä: VA0, SP0, LTV1


Nova on meidän perheen ilopilleri joka rakastaa hauskuuttaa muita. Nova on on todella kiltti ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Nova rakastaa masurapsuja ja tykkää kölliä peitonalla. Ruokaa hän rakastaa joten palkkautuu parhaiten ruualla. Nova on hyvä vatsainen eikä ole allergioita. Harrastuksiin meillä kuuluu näyttelyt ja treenataan satunnaisesti käskyjä. Nova kulkee meidän mukana joka paikkaan kuten julkisilla,töihin ja keskustassa. Ihmispaljoudesta ei välitä eikä kovat äänet hetkauta. Nova on kova tyttö juoksemaan nauttii kovasta vaudista! pallopelit toisen nahkan kanssa ja kesällä koirarannalla oleminen on Novan lempipuuhaa.

Näyttelyistä: Vsp,sert
Toivessa yhdistelmästä olisi joka menoon soveltuvia nahkan alkuja eri harrastuksiin.
etsinnässä olisi aktiiviset ja harrastamisesta kiinnostuneet kodit. Yhteydenpito on kaikkein tärkein meille eli meiltä saa ikuisen tuen. Meillä pennut tottuvat kodin ääniin ja muihin koiriin.

Mahdollisesti etsimme sijoituskotia urokselle tai nartulle.
Pennut myydään rekisteröitynä,sirutettuina, ell lääkärin tarkastamina ja virallisesti silmätarkastettuina. 7-8 viikon iästä alkaen.

Molemmat olemme kennelliiton, scy jäseniä ja olemme allekirjoittaneet kasvattaja sitoomuksen.
(kennelnimi on hyväksymis vaiheessa kennelliitolla joten pennut rekistöidään jälkikäteen nimen alle jos ei kerkeä hyväksymään ennen syksyä)

Yhteydenotot normi viestillä, sähköpöstilla tai facebook


KasvattajaOslanus
PaikkakuntaSastamala
Emailaada.o@yahoo.com
PuhAada 0465216569 ja Nina 0469449396
DIAMONDFOX MONSIEUR CHARMETALCOTT TIMMY TIPTOESAdarstern Tangled Up In Blue
Talcott Tableau
Dane Amor Coco MademoiselleBell Pepper´s Ghost Buster
Linnanneidon Isabel
SupernovaKiiramanna Rhythm InsideTimonan Chance Can Choose
Kiiramanna This Is True Madam
Honey Melon divine DianaLubin´s Great Gambler
Honey Melon Queen Of Ice