Suunnitelmissa Kesä 2021 - Jucaides

Päivitetty 5.9.2020
Sileäkarvainen collie, Sharleis Viceroy Verner

Sharleis Viceroy Verner
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV1 VA0 SP0

Vuki on tasapainoinen ja reipas, energinen veteraani-ikään ehtinyt herrasmies. Se on elänyt kotikoirana kerrostalossa koko ikänsä ja sopeutunut näin jo pienestä asti kaupunkielämään sekä julkiseen liikenteeseen. Kaupungin kahleista päästyään Vuki nauttii metsässä samoilemisesta ja erilaisista nenää sekä aivoja vaativista tehtävistä. Se on väsymätön lenkkeilijä, jonka maksimikilometrimäärää ei ole lenkeillä vielä tullut vastaan.

Vuki pitää kovasti ihmisistä ja näiden seurasta sekä rakastaa rapsutuksia, kehuja ja leikkii mielellään ihmisten kanssa. Vuki on myös tottunut lapsiin.

Erityisesti narttuihin ja pentukoiriin Vuki suhtautuu loputtomalla riemulla ja kärsivällisyydellä, mutta toisten uroskoirien kanssa saa olla varovaisempi.

Uusia asioita opeteltaessa Vuki on nopeasti oppiva. Kaikkein mieluisin palkka on ruoka ja kieltämättä Vuki onkin hieman ahne koira eikä nirsoile ruoan suhteen. Sillä ei ole todettu allergioita eikä ongelmia ruoka-aineiden kanssa.

Vuki on lisäksi ääni- ja alustavarma.
Sileäkarvainen collie, Clingstone's Rebel Soul
FI & EE MVA EE JMVA HEJW-17
Clingstone's Rebel Soul
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV1 VA0

DM terve (vanhempien mukaan)

LTE+138 laukauskokematon, videoitu

Nesca on perusluonteeltaan vilkas ja aktiivinen, pinkaisee sohvalta ensimmäisenä osallistumaan pieniinkin asioihin ja on jatkuvasti kaikessa mukana sekä läsnä. Silti se on kaikkialla helppo ja luotettava ystävä, jota voi pitää irti vaikka minkä hälinän keskellä. Sillä ei ole havaittu ääni- tai alusta-arkuuksia.

Vieraita kohtaan Nesca on hieman pidättyväinen. Omille ihmisilleen se juttelee haukkuen kuulumisensa ja on osoittanut olevansa mitä mahtavin lapsiperheen koira.
Koko ikänsä Nesca on elänyt laumakoirana ja tottunut tapaamaan erilaisia uusia koiria laidasta laitaan. Se on laumassa vahva narttu, muttei provosoidu tai kiusaa ketään syyttä.

Nescan kanssa treenataan agilityä, jossa se on teknisesti taitava koira, mutta erittäin itsenäinen suorittaja ja yhteistyötä ohjaajan kanssa hiotaan vielä ennen agilityn kisadebyytin toteuttamista. Parhaana palkkana Nescalle toimivat herkut. Se myös leikkii, muttei omaa palavaa taistelutahtoa.
Pennut luovutetaan uusiin koteihin rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja virallisesti silmäpeilattuina 7-8 viikon iässä. Pennut sosiaalistetaan hyvin ja totutetaan käsittelyyn kasvattajan luona ennen luovutusta. Niiden mukaan tulee pentupaketti ja pennun elämänmittainen kasvattajan tuki, joten uusilta kodeilta toivotaan yhteydenpitoa myös kasvattajan suuntaan.

Kasvattaja on Suomen Kennelliiton ja Suomen Collieyhdistyksen jäsen.
KasvattajaSuvi Lehto Jucaides
PaikkakuntaLahti
Kotisivujucaides.net/
Emailjucaides@gmail.com
Puh+358407784235 (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse)
Sharleis Viceroy VernerLubin's AmbassadorHoney Melon Hartley Henry
Dalimattas Lady Butterfly
Sharleis Boom BerthaHelga Neitin Tsaari Timo
Sharleis Mighty Mandy
Clingstone's Rebel SoulClingstone's Lap DogBell Pepper's High Pipe
Clingstone's Hot Shot
Clingstone's Make My DayBell Pepper's Ghost Buster
Shulune Imperial Faberge