Suunnitelmissa Kevät/kesä 2020 - Diamondfox

Päivitetty 17.1.2020
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Miracle Of Skyline

Diamondfox Miracle Of Skyline
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : terveet (terveet myös geneettisesti)
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Geenitestit:
DM N/N
MDR1 +/-
Ei kanna pitkäkarvageeniä
MyDogDNA -testipaneeli tehty

Luonnetesti: +143, laukausvarma

Sergei asuu lapsiperheessä yhden koirakaverin kanssa haja-asutusalueella omakotitalossa Oulussa. Se on tottunut vauhtiin ja elämisen ääniin traktorista, rumpuihin, pianoon ja ampumaradan paukeeseen.

Sergei on hyvin sosiaalinen kaveri, joka osallistuu kaikkeen perheen tekemiseen. Aina innolla lähtemässä kaikkeen mukaan kuten esim. autoilemaan ja traktorin kyytiin. Ihaninta mitä Sergei tietää on juokseminen ja vielä ihanapaa on pallon perässä juokseminen.

Ahne/perso Sergei on. Helppo palkita ruualla tekemään ihan mitä tahansa. Pieniä kivejäkin varmaan söis jos niitä tarjoaisi taskusta "herkkuna".

Sergein kanssa on harrastettu omaksi iloksi eri lajeja. On monipuolinen ja toimiva harrastuskaveri.

Näyttelyistä yhtä sertiä vaille Suomen Muotovalio ja sijoittunut myös Royal Canin junior -kilpailussa BIS-4 sijoitukselle Kuopio KV:ssa suuresta osallistuja joukosta :)
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Secret Mystic Muscot

Diamondfox Secret Mystic Muscot
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Terveet, harmiton PPM rihma
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Geenitestit:
CEA-dna kantaja
DM: N/N
MDR1 -/-
Ei kanna pitkäkarvageeniä
MyDogDNA -testipaneeli tehty

Luonteeltaan Kata on iloinen, avoin ja nöyrä ja sen kanssa on ilo puuhata, niin kotona kuin harrastuksissa. Kata fyysisiltä ominaisuuksiltaan ketterä ja nopea, ja on ehdottomasti onnellisimmillaan saadessaan tekemistä ja päässessään kirmailemaan metsässä vapaana leikkikaverin kanssa.

Kata on koira, jota on helppo motivoida ja se syttyy hyvinkin nopeasti kaikenlaiseen tekemiseen. Koska Kata on elementissään nimenomaan koiraharrastuksissa on sen kanssa on kokeiltu eri lajeja monipuolisesti.

Tällä hetkellä sen kanssa harrastetaan tavoitteellisesti agilityä sekä tokoa. Näiden rinnalle meillä on tullut suhteellisen uutena harrastuksena haku, jossa Kata on edistynyt tasaisen varmaa tahtia. Treeneissä Kata on yleensä väliinpitämätön toisia koiria kohtaan ja kestää häiriötä tavallisesti hyvin. Se on erittäin kuuliainen koira ja sietää hyvin toistoja.

Kata on myös hyvin ahne ja ruoka toimii palkkana lähes joka tilanteessa. Lisäksi Kata palkkautuu hyvin myös lelulla.

Arjessa se on ääni- ja alustavarma, eikä siis normaalisti arista eri alustoja saati häiriinny kuulemistaan äänistä kuten esim. ilotulitteista tai hälytysajoneuvoista.

Kata on helppo matkaveri, jonka kanssa onkin matkustettu Suomea halki niin autolla, bussilla kuin junalla.
Pentuvarauksia ja tarkempia kotiehdokas haastatteluja katsotaan vasta pentujen synnyttyä.

Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä ensinsijaisesti sähköpostitse. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.

Kysymykset ja lisätiedot: kenneldiamondfox@gmail.com

Kasvattaja on mm. Suomen kennelliitton, Suomen Collieyhdistyksen, Suomen Koirankasvattajat SuKoKa:n jäsen. Lisätietoja pentuihin liittyen, kasvattajasta ja kasvatusperiaatteista löydät kotisivuilta ja kysymällä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaSievi
Kotisivu/www.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Puh0456346924
DIAMONDFOX MIRACLE OF SKYLINECALIBRA'S GEORGEOTHJUNGLEONEWAY'S GOLD RUSH
CALIBRA'S DEJA VU
DANE AMOR MIRACLE OF LOVECLINGSTONE'S SMART AS
DANE AMOR COCO MADEMOISELLE
DIAMONDFOX SECRET MYSTIC MUSCOTCIB CLINGSTONE'S LAP DOGBELL PEPPER'S HIGH PIPE
MVA CLINGSTONE'S HOT SHOT
CIB DIAMONDFOX ONE SECRET OF FOXSHULUNE IMPERIAL EX-MAN
MVA DANE AMOR THE ONE