Planned Kesä 2020 - Taygem

Updated 23.9.2019
Sileäkarvainen collie, Taygem Go Tell Your Mom

Taygem Go Tell Your Mom
KoiraNet
Tricolour
Eyes : 2 ylim. ripseä (pentuna terveet)
Hips : A/A
Elbows : 0/0

CEA DNA kantaja (Zoogen)
DM N/N (Zoogen)
MDR1 -/- (Zoogen)

Leikkaava purenta, täysi hampaisto

Nuutti on oma kasvattini ensimmäisestä pentueestani ja asuu ainoana koirana Kirkkonummella lapsiperheessä. Nuutin kanssa ei harrasteta tavoitteellisesti vaan se toimittaa tärkeää isonveljen tehtävää kotona ihmislapselle. Se siis pitää lapsista. Nuutti on omistajiensa mukaan miellyttämishaluinen, lempeä, erittäin sosiaalinen (sekä ihmisten että muiden koirien kanssa), energinen, ahne ja rohkea uusia asioita kohdatessa. Muiden koirien kanssa se on kärsivällinen, mutta ei alistuvainen vaan ymmärtää antaa tilaa tarvittaessa. Nuutilla on myös voimakas paimennusvietti, joka selvästi kulkee tässä linjassa. Kaksi sen pentuesisarusta, sen emä ja emän kaksi pentuesisarusta ovat läpäisseet virallisen paimennustaipumustestin alle 2-vuotiaina. Nuutilla on luonnonkorvat.

VSP-Juniori Collieiden erikoisnäyttelyssä 2018
Sileäkarvainen collie, X-Tra Desired Victoria Av Thara

X-Tra Desired Victoria Av Thara
KoiraNet
Sable
Eyes : CRD
Hips : A/B
Elbows : 0/0

MDR1 +/+ tai +/- (vanhempien mukaan)

Leikkaava purenta, täysi hampaisto

Victoria on suvultaan 50% kanadalainen ja asuu Norjassa sen kasvattajalla ja omistajalla (kennel Av Thara). Se asuu hevostilalla sekalaumassa eikä sen kanssa harrasteta mitään koiraurheilulajeja. Se on iloinen ja leikkisä, sopeutuu hyvin uusiin tilanteisiin ja pärjää vieraassakin laumassa. Se vahtii ja sillä on kova saalisvietti, sillä se jahtaisi mielellään niin autoja kuin lentäviä lintujakin. Victoria asuu meillä huhtikuusta alkaen, jolloin se on tavattavissa aina mahdollisten pentujen luovutusikään saakka.
This litter is going to be executed with co-operation with Victoria's owner who has given me rights to breed her bitch. Possible puppies will born at our home in Finland and they will be registered under my kennel name. Litter is line bred to Victoria's mother (Jack Mack's X-Dream Aosta) which is also Nuutti's greatgrandmother. Puppies will be 50% CEA carriers and 50% CEA affected by parentage. All of them will probably be smooths even though neither of parents are tested for rough factor. Victoria's grandfather is a rough collie. Both parents will be eye-checked before mating. Both of them are healthy and don't have any fears.

Victoria has 50% canadian lines and lives in Norway with her breeder and owner (kennel Av Thara). Victoria is going to move to us this autumn before her next season starts and you are welcome to get to know her until the possible puppies will move away. We are trying to enter at least one show in Finland before pregnancy.

Nuutti is from my own breeding and lives in a family with children in Kirkkonummi. He doesn't compete in any dog sports but has a very important job to do at home being a big brother to his human little brother. He likes children obviously. He likes to please, he is gentle, very social (with both humans and dogs), energetic, greedy and brave towards new things. With other dogs he is patient and understands to give them space if necessary. He has strong herding instinct which comes behind his mother. Two of his litter brothers have passed NHAT like his mother and also two of her siblings under the age of 2 years. Nuutti has been entered to a few shows this autumn where you can meet him. Nuutti has also lovely natural ears.
BreederAnni Helminen Taygem
LocationNakkila
Homepagewww.kenneltaygem.com
Emailkenneltaygem@gmail.com
TelSaa pyytämällä
Taygem Go Tell Your MomTender Wind's Miracle ManAdamhill's Kind Of Cool
Elettaria Cardemomum Av Thara
Kiiramanna Adee KayeCalibra's Good Citizen
Kiiramanna Lumikki
X-Tra Desired Victoria Av TharaKerhaven's The X-FactorMilas Dancing Solo (pk collie)
Kerhaven's All That I Am
Jack Mack's X-Dream AostaJetsream You R My Sunshine
Jack Mack's Luacmar Leanaban