Syntyneet 18.10.2019 - Jucaides

Syntynyt 2 narttua
Päivitetty 18.10.2019
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Monsieur Cascade
RTK4
Diamondfox Monsieur Cascade
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA-vapaa, lievä distichiasis (1 ripsi)
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0 VA0

DM kantaja
MDR1 kantaja
Ei kanna pitkäkarva-geeniä
MyDogDNA-testipaneeli

Näyttelyistä EH
Nykyään pystyt korvat, ei käy enää näyttelyissä

Luonnetestattu +142p paukkuärtyisä
Testi on videoitu

Vito on hyvähermoinen ja järkevä nuori koira sekä tosi monipuolinen harrastuskoira. Sen perusolemus on hyvin rauhallinen, mutta se syttyy helposti kaikenlaiseen tekemiseen sekä on hyvin sosiaalinen ja iloinen, jatkuva hännänheiluttaja. Mitkään äänet eivät haittaa, ei kilinät eikä kolinat, eli sillä ei ole ilmennyt ääniherkkyyttä. Vito on perusterve ja sillä ei ole mm. allergiaa eikä herkkävatsaisuutta.

Harrastuksissaan Vito on motivoitavissa sekä lelulla että namilla. Tykkää myös paljon vetoleikeistä. Viton ykkösharrastus on rally-toko, jossa se on saavuttanut jo RTK4-tittelin ja treenaa nyt valiotuloksien tavoittelua varten. Agilityä treenaa kakkoslajina säännöllisesti, myös siitä Vito tykkää ja on edistynyt tässäkin lajissa jo lähes kisavalmiiksi. Vito on näiden lisäksi treenannut NoseWorkia, johon sillä olisi myös luontaisia lahjoja.
Sileäkarvainen collie, Clingstone's Key To Fame
RU MVA
Clingstone's Key To Fame
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0 VA0 SP0
Polvet: 0/0

DM terve

Näyttelyistä Suomesta SERT, Venäjän muotovalio

Luonnetestattu +99p laukauskokematon
Testi on videoitu

Valpuri on helppo ja mutkaton koira niin arjessa kuin reissun päällä. Se tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja sulautuu erilaisiin laumoihinkin helposti eikä provosoidu suotta.

Valpurin kanssa ei ole tavoitteellisesti harrastettu mitään, mutta se on käynyt muutamia kertoja kokeilemassa mm. agilityä ja osoittanut olevansa reipas ja nopeaoppinen treenikaveri, jonka kanssa on miellyttävä touhuta. Se palkkautuu erinomaisesti sekä ruoalla että lelulla taistellen.

Valpuri on omistajansa ilo ja valo, joka jaksaa aina ilahduttaa monilla omilla hauskoilla tavoillaan. Esimerkiksi aina kotiin tullessa se tulee lelu suussa vastaan ja joka ilta se käpertyy aivan viereen nukkumaan, vaikkei varsinaisesti muuten välitä rapsutteluista. Valpuri myös rakastaa koko sydämestään omaa isäänsä, joka asuu sen kanssa samassa laumassa.
Pennut alustavasti varattu.

Olen saanut hienon tilaisuuden lainata Valpuria jalostukseen, kiitos kuuluu sen omistajalle Pauliinalle sekä kasvattajalle Satulle.

Pentue tulee syntymään luonani Lahdessa. Pennut saavat kasvaa ja tutkia maailmaa arjen keskellä tottuen kaikkiin arjen tavallisiin ääniin ja asioihin, lisäksi niille tarjotaan paljon erilaisia haasteita ja kohtaamisia erilaisempienkin asioiden ja tilanteiden kanssa. Pennut myös sylitellään huolella niin kasvattajan kuin useampien vieraiden, niin lasten kuin aikuistenkin, toimesta jo pienestä pitäen niin että ne tottuvat käsittelyyn ja tuntevat olonsa turvalliseksi kaikenlaisten ihmisten kanssa.
Pentueen kasvua on syntymän jälkeen mahdollista seurata facebook-ryhmän kautta lähes jokapäiväisten päivitysten myötä.

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisenä rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja virallisesti silmäpeilattuina sekä useampaan kertaan madotettuina. Pentu saa mukaansa oman kansion papereineen, pienen pentupakkauksen ja elinikäisen kasvattajan tuen niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

Pennut myydään vain yhteydenpidosta kiinnostuneisiin koteihin. Ei harrastuspakkoa, mutta kaikki tekeminen on aina plussaa.
Mahdollinen sijoituskoti etsinnässä urospennulle Lahden lähialueelta.

Ensisijaiset yhteydenotot sähköpostitse jucaides@gmail.com - kerro viestissä millaiseen kotiin pentu olisi tulossa, millaista koirayksilöä etsit sekä mahdolliset tulevaisuuden harrastustoiveet.

KasvattajaSuvi Lehto Jucaides
PaikkakuntaLahti
Kotisivujucaides.net/
Emailjucaides@gmail.com
Puh0407784235
Diamondfox Monsieur CascadeTalcott Timmy TiptoesAdarstern Tangled Up In Blue
Talcott Tableau
Dane Amor Coco MademoiselleBell Pepper's Ghost Buster
Linnanneidon Isebel
Clingstone's Key To FameSandcastle's Save The KingRowvale River Raider
Sandcastle's Tickled Pink
Clingstone's Famous FootstepClingstone's No Doubt
Shulune Imperial Fabegre