Syntyneet 21.10. - Zinkos

Syntynyt 1 uros, 3 narttua
Päivitetty 24.10.2019
Sileäkarvainen collie, Blue-Petipa's Cicero Ciriaco
KORAD
Blue-Petipa's Cicero Ciriaco
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

MH-kuvaus suoritettu, laukaukset ok
Ruotsalainen luonnetesti +452

Chewie on hyvä työkoira. Sillä on paljon moottoria, mukavan helppo luonne ja toimiva on/off-katkaisin. Arjessa Chewie kulkee mukana kaikkialla ja rentoutuu missä vaan. Treenatessa se on aina halukas työskentelemään, tekee korkeassa vireessä ja on kestävä useankin päivän kisoissa. Sen kanssa harrastetaan maastolajeja (esim. military training) tavoittellisesti ja se on jo kisannut tokossa. Chewie on todella ahne ja palkkautuu niin ruualla kuin leikillä, taistellen lelusta voimakkaasti. Chewiella on kaksi aiempaa pentuetta, jotka ovat osoittaneet hyvää työskentelyasennetta, kykyä rauhoittua ja ystävällisyyttä niin ihmisiä kuin muita eläimiä kohtaan.
Sileäkarvainen collie, Final Fantasy's Hot To Handle
BH RTK1 TK1
Final Fantasy's Hot To Handle
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: VA0 LTV0
Luonnetesti: +190 laukausvarma

Runa on tasapainoinen kaveri, joka sopeutuu helposti ja uteliaan itsevarmasti kaikenlaisiin tilanteisiin. Sillä on tasapainoinen hermorakenne (LT: +2) ja se näkyy hyvin sen mutkattomassa olemuksessa. Runan kanssa harrastetaan tavoitteellisesti PK-hakua ja se on jo kisannut tokossa ja rallytokossa. Runa työskentelee motivoituneesti ja itsenäisesti periksiantamattomalla asenteella. Se on koira, joka nauttii työn tekemisestä ja myös fyysisistä haasteista. Runa palkkautuu niin ruualla kuin leikillä ja se on erittäin ahne. Runalla on yksi aiempi pentue, jossa lupaavaa jälkeläisnäyttöä.
Pennuista on tullut paljon kyselyjä ja kodit tullaan löytämään niiden joukosta.

Toivomme pentueesta mukavia harrastuskoiria. Molemmilla vanhemmilla on mutkattoman toimeliaat luonteet ja ne nauttivat työskentelystä ihmisen kanssa. Tavoittelemme vahvaa hermorakennetta, toimivaa moottoria ja ystävällistä suhtautumista ympäristöön. Vanhemmilla on tasapainoiset rakenteet, ne ovat terveitä, hyvävatsaisia koiria sekä kaikkiruokaisia.

Pentue toteutetaan yhteistyönä. Vanhemmista, kasvattajista ja toiveistamme kodeille on runsaasti lisää tietoa sille perustetussa blogissa, linkki alempana. Lisäksi paljon kuvia, treeni- ja lt-videoita saatavilla. Löydät blogista myös tarkemmat yhteystietomme.

KasvattajaJaana Sinko Zinkos
Kotisivu/zinkoskennel.blogspot.com/
Emailzinkoskennel@gmail.com
PuhYhteystietomme blogissa.
Blue-Petipa's Cicero CiriacoGemdales Smashing StevenGemdales Mother Nature's Son
Auringonkukan Ämmille Onnea
Gemdales Tremendous TintomaraMonogram's Gentleman O'Quaemac
Gemdales Invicible Isabell
Final Fantasy's Hot To HandleFinal Fantasy's Boys Don't CryTanning Ledin-P
Mimosan Heavenly Yours
Talcott Gene RaiderCalstead San Benito
Talcott Bombay Sapphire

Chewien treenit

Runa TOKO-treeneissä