Suunnitelmissa Syksy 2024 - Diamondfox

Päivitetty 11.6.2024
Sileäkarvainen collie, Perfect Image Twilight Lightning
NO JUBMVA LV MVA LT MVA FIN MVA DK MVA NO MVA ES JMVA
Perfect Image Twilight Lightning
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Terveet
Lonkat : C/C
Kyynärpäät : 0/0

MH-kuvattu, laukausvarma
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Charger
C.I.B.-J FI MVA FI JMVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LT JMVA LT GR JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA L
Diamondfox Charger
KoiraNet
Blue merle
Silmät : Terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Näyttelytulokset: C.I.B.-J FI MVA FI JMVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LT JMVA LT GR JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA, Liettuan juniorvoittaja 2023, Tallinnan juniorvoittaja 2023, Tallinnan voittaja 2023, Viron voittaja 2024

Koulutustunnukset: PAIM-T & RTK1

Käyttäytymisen jalostustarkastus - Hyväksytty
Suunnitellun pentueen vanhemmat ovat hyvä luonteisia ja terveitä. Vanhemmilla ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia. Niiden kanssa harrastetaan vähintään yhtä harrastusta kuten näyttelyitä tai urheiluharrastuksia.Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Meillä pennut tottuvat lapsiperhearkeen, erilaisten ihmisten käsittelyyn ja oppivat "koirankieltä" muun lauman mukana. Pennut kasvavat meillä perheen ja lauman keskellä, meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina ja hyvin sosiaalistettuina 7 viikon iästä alkaen. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki. Mikäli uusi koti ei ole vielä Collieyhdistyksen jäsen, voin liittää uudet omistajat halutessaan yhdistyksen jäseneksi edullisemmin. Mahdollisuus myös tilata pennulle MyDogDNA -geenitestipaketti alennettuun hintaan kasvattajan kautta. Pennut myydään perheenjäseniksi eli lemmikeiksi.

Toiveena uusille kodeille on että pentu saa rakastavan kodin, jossa sen perustarpeet osataan ottaa huomioon, pentu tullaan vähintään kouluttamaan perustottelevaisuuteen sekä saa riittävästi liikuntaa ja aktiviteetteja. Toiveena myös että pennuille tehtäisiin vähintään viralliset PEVISA-tutkimukset (lonkat, kyynärpäät, silmät) yli 1-vuotiaana mutta viimeistään 3 vuotiaana, vähintään yksi näyttelykäynti ja luonnetestaus ( MH-luonnekuvaus / LTE luonnetesti / SmartDog / käyttäytymisen jalostustarkastus / paimennustaipumuksen testaus ). Toivomukset koskettavat myös koteja, joilla ei ole aikomusta kilpaharrastaa missään lajissa pennun kanssa. Näyttelyiden, luonteenarviointien ja virallisten terveystutkimusien osalta saa opastusta kasvattajalta.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä/esittelysi sähköpostitse kenneldiamondfox(a)gmail.com. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Teen tarkemmat haastattelut vasta pentujen synnyttyä, mutta aina voi tutustua kotiin jo ennakkoonkin.

Lyhyet kyselyt voi esittää somen (FB / instagramin kautta) tai WhatsApp:in (045 - 634 69 24) kautta ja pidemmät viestit/esittelyt sähköpostin kautta.

Kyselyitä ja viestejä tulee välillä runsaasti jonka seurauksena voi joskus joku viesti hukkua eli jos et saa minulta vastausta - laita uutta kyselyä tulemaan. Kaikille vastataan kyllä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaSievi
Kotisivuwww.diamondfox.net
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Puh0456346924
Perfect Image Twilight LightningPerfect Image Icing On The CakeSmooth X-Clusive Darrel of Torrosly
Dispiritos Viva La Bluish Voyage
Perfect Image Going PlacesClingstone’s No Doubt
Leïa Princess du Clos des Duchesses
Diamondfox ChargerClingstone’s Conspiracy TheorySandcastle’s Save The King
Clingstone’s Make My Day
Diamondfox Amazing LoveBlack Elles Gift of Magic
Dane Amor Miracle Of Love