Born 28.6.2024 - Diamondfox

Born 3 males, 1 female
Updated 9.7.2024
Sileäkarvainen collie, Silverlady's Like A Dream
C.I.B. FI MVA EE MVA LT JMVA BALTJV-20 V-22
Silverlady's Like A Dream
KoiraNet
Tricolour
Eyes : Lievä Crd
Hips : A/A
Elbows : 0/0

Pihwi tulee toisten koirien kanssa toimeen, asuu uroslaumassa ongelmitta. Se mielellään leikittää ja hoitaa kaikkia vieraita koiria/pentuja joita tulee kylään. Omistajansa Saaran luottokoira. On hyvin kontaktihakuinen/-haluinen. Käyttää nenää mielellään ja paljon. Oppii nopeasti uusia asioita. Ahne ja hyvämahainen. Tykkää vetoleikeistä. Pihwillä ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia. Pihwillä on useita lupaavia jälkeläisiä. Pihwillä on yksi aiempi pentue myös Diamondfox:ssa, se on Play Cards pentueen isä. Pentueessa lupaavia yksilöitä harrastuksiin.
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Command To Be Sweet
RTK1
Diamondfox Command To Be Sweet
KoiraNet
Blue merle
Eyes : Terveet
Hips : B/A
Elbows : 0/0

Stellan haltijan Vienan kertomaa Stellasta:

Stella on kiltti ja hyväsydäminen collie neito, joka ottaa luottavaisesti ja avoimuudella vastaan uudet tuttavuudet ja kokemukset. Se on iloinen ja leikkisä, ja on aina valmis pitämään hauskaa yhdessä.

Rauhallisena ja varmahermoisena koirana Stella on mutkaton niin arjessa kuin harrastuksissakin, ja sen kanssa on helppo lähteä reissuun. Stella on koko perheen koira joka viihtyy ihmisten seurassa ja hakeutuu lähelle. Se osaa myös rauhoittua omiin oloihinsa, eikä turhaudu jäädessään kotiin yksin.

Stella on asunut koko elämänsä kerrostalossa ilman ongelmia. Se ei hauku rappukäytävän ääniä, ja enimmillään ilmoittaa postin saapumisesta haukahtamalla hiljaa. Luonteeltaan Stella on sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Ihmiset ovat sen mielestä ihania, ja vieraat otetaan vastaan innokkaasti. Kuitenkin se ymmärtää antaa tilaa jos ihminen sitä tarvitsee, ja osaa myös ottaa hienosti huomioon pienemmät lapset joiden seurassa Stella on erityisen rauhallinen ja kärsivällinen.

Olemme treenanneet Stellan kanssa agilityn alkeita sekä rally-tokoa. Koska Stella käyttää mielellään nenäänsä, aiomme myös kokeilla sen kanssa nose workia. Treenaaminen Stellan kanssa on hauskaa ja helppoa. Se on nopea oppimaan, tekee töitä ajatuksella eikä hötkyile. Se lukee ohjaajaa taitavasti ja keskittyy hienosti tehtävään häiriöstä piittaamatta. Stella palkkautuu namilla ja lelulla.

Ruoan suhteen Stella ei ole nirso, ja on syönyt aina hyvällä ruokahalulla. Se on myös hyvävatsainen eikä allergioita ole ilmennyt. Stella ei ole myöskään osoittanut ääni- tai alusta-arkuutta.
BreederPäivi Iivonen Diamondfox
LocationSievi
Homepagewww.diamondfox.net
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Tel0456346924
Silverlady's Like A DreamHeidelinds Gone With The WindCorydon The Ringleader
Zenna For Heidelind Fantazija
Skabona Knockin' On Heaven's DoorChelborn Kiss'n Tell
Impressive Lady Fantazija
Diamondfox Command To Be SweetWicani Command PerformanceVan-M Good Fellow At Wicani
Wicani Wicked Indulgence
Kimurantti MimosaKansvuokon Oliwer
Kimurantti Lady Fiona