Syntyneet 15.5.2023 - Taygem

Syntynyt 1 uros, 3 narttua
Päivitetty 30.5.2023
Sileäkarvainen collie, Taygem Como Paramour

Taygem Como Paramour
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä LTV0, VA0

CEA CEA/CEA
DM N/N
MDR1 -/-
+ yli 200 muuta geenitestiä puhtaat - over 200 other genetests clear (MyDogDNA)

Kaikki hampaat, saksipurenta

Eino on perheensä ainoa koira, jonka kanssa harrastetaan noseworkia ja rally-tokoa. Eino on tarkoitus mh-luonnekuvata ja/tai luonnetestata 3-5-vuotiaana. Eino on leikkisä hassuttelija, jolla on monta parasta kaveria. Se on mutkaton ja huoleton tyyppi.
Sileäkarvainen collie, Taygem This Is My Day

Taygem This Is My Day
KoiraNet
Soopeli
Silmät : Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

CEA N/N
DM N/N
MDR1 +/-
+ yli 200 muuta geenitestiä puhtaat - over 200 other genetests clear (MyDogDNA)

Kaikki hampaat, saksipurenta

Tilda on myös perheensä ainoa koira, jonka kanssa harrastetaan omaksi iloksi. Tildan isä on hollannintuonti ja isänemä on amerikantuonti, jota kautta yhdistelmään saadaan geneettistä vaihtelua. Tilda on omapäinen, lojaali, itsevarma ja melko rauhallinen narttu. Se on hyvin paljon emänsä kaltainen.
*** SIJOITUSNARTULLE ETSITÄÄN KOTIA. MAHDOLLISESTI MYÖS YKSI NARTTU VAPAANA. ***

Molemmat vanhemmat ovat omia kasvattejani ja sijoituskoiriani. Ne ovat ahneita, elämäniloisia ja toiminnanhaluisia koiria, joilla ei ole arkuuksia tai herkkyyksiä. Ne ovat erittäin sosiaalisia koiria, joilla kummallakin on taito sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen ilman ihmisen apua. Harvinaislaatuinen tilanne on, että sekä Einon emä, emänemän sisar ja Tildan molemmat vanhemmat ovat omia koiriani ja tavattavissa meillä kotona. Vanhempien mukaan pennut tulevat olemaan CEA N/CEA eli kantajia, DM N/N eli terveitä ja MDR1 -/- tai +/- eli kantajia tai alttiita. Pentueesta sijoitetaan mahdollisesti yksi narttu, jolta otetaan MyDogDNA-testit.

Myyn pennut koteihin, joissa ollaan valmiita harrastamaan pennun kanssa tai joissa on vähintään kykyä ja halua koiran peruskoulutukseen, riittävään liikuntaan ja yhdessä tekemiseen koiran hyvää perushoitoa unohtamatta. Toivon, että pennut käytetään kahden vuoden iässä PEVISA-tutkimuksissa ja myöhemmin luonnetestissä tai MH-kuvauksessa. Suosittelen myös paimennustaipumustestiin osallistumista. Yhteydenpito kasvattajaan on välttämätöntä.

Pennut syntyvät ja kasvavat kotonamme tottuen arkielämään jo alusta pitäen. Käytän paljon aikaa pentujen käsittelyyn tarjoten niille monipuolisesti virikkeitä ja erilaisia positiivisia kokemuksia sisällä ja ulkona. Kaikki pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, mahdollisesti geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina alkaen 7 viikon iässä eli 3.7. Pennun mukaan saa kokoamani hyödyllisen pentupaketin, laatimani kattavat pennunhoito-ohjeet sekä tietenkin tukeni kaikkiin koiranpitoon liittyviin asioihin sen koko elämän ajaksi.
KasvattajaAnni Helminen Taygem
PaikkakuntaNakkila
Kotisivuwww.kenneltaygem.com
Emailkenneltaygem@gmail.com
PuhTavoittelethan ensisijaisesti sähköpostitse
TAYGEM COMO PARAMOURSECRET AFFAIR'S UNLEASH UR INSTINCTC.I.B. FI MVA EE MVA RU MVA EEJV-07 LVV-13 MIMOSAN LIKE A STRIKE
GOLDSHIMMER HAVING ANAFFAIR
KIIRAMANNA BREIL MILANOFI & BY MVA, LT JMVA, LTJV-17 BRACKENHAYE BRAND NEW DAY
FI & DK & LT MVA, LT & LV & EE & BALT JMVA, DKJV-15, RIGAJW-15 KIIRAMANNA GAGA MILANO
TAYGEM THIS IS MY DAYSOME DAY ONE DAY VAN SHAKA'S ROYAL KRAALD MVA & D JMVA TINKER V. SHAKA'S ROYAL KRAAL
NL MVA, NL JMVA ENCORE'S AMERICAN DREAM
C.I.B., FI & SE & EE & LV & LT & BALT MVA KIIRAMANNA THIS IS TRUE MADAMC.I.B., FI & EE MVA, V-10 EEJV-10 EEV-10 JMV-10 DKV-10 PMV-10 EEV-11 V-12 MV-14 CLINGSTONE'S GOT TO BE
DKV-10 CLINGSTONE'S THIS IS IT