Odotettavissa Viikko 23 - Taygem

Päivitetty 16.5.2023
Sileäkarvainen collie, Kangasvuokon Jukolan Jussi

Kangasvuokon Jukolan Jussi
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Kaikki hampaat, saksipurenta

Patu asuu ainoana koirana lapsiperheessä. Sen kanssa käydään juoksulenkeillä ja muutoin se toimittaa tärkeän perheenjäsenen virkaa. Patu ei ole mikään pussailija vaikka huomiosta nauttiikin. Se on luotettava ja varma kumppani. Tasainen, rauhallinen ja oman arvonsa tunteva. Patu on tarkoitus käyttää kesän aikana näyttelyssä.
Sileäkarvainen collie, Kiiramanna Momo Desing
PAIM-T
Kiiramanna Momo Desing
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä LTV1, VA0

MH suoritettu

Kaikki hampaat, saksipurenta

Ulpu asuu myös lapsiperheessä, jossa sillä on aiemmin ollut koirakaveri. Sen kanssa on harrastettu agilitya ja se on suorittanut hyväksytysti MH-luonnekuvauksen kuten paimennustaipumustestin. Ulpun omistaja kuvailee Ulpua kaikkiruokaiseksi ja ahneeksi rautamahaksi. Ulpu on energinen, iloinen ja huumorintajuinen, ihmisiä kohtaan ehdottoman avoin ja luottavainen sekä vieraiden koirien kanssa helposti toimeentuleva kaveri. Ulpun omistajat ovat luovuttaneet Ulpun jalostusoikeuden minulle tätä pentuetta varten.
*** ULPU ON TIINE. ***

Pentue on molempien vanhempien ensimmäinen. Ulpun kautta Kiiramannan emälinja jatkuu ja Patu tuo hieman geneettistä vaihtelua sen isälinjan kautta, joka tulee Kanadasta. Odotan pennuista hyväluonteisia ja moneen käteen sopivia sileäkarvaisia collieita. Pentueesta sijoitetaan ainakin yksi pentu, jolle tehdään MyDogDNA-testit.

Myyn pennut vain rakastaviin ja yhteistyökykyisiin koteihin, joissa ollaan valmiita harrastamaan pennun kanssa tai joissa on vähintään kykyä ja halua koiran peruskoulutukseen, riittävään liikuntaan ja yhdessä tekemiseen koiran hyvää perushoitoa unohtamatta. Toivon, että ne käytetään kahden vuoden iässä PEVISA-tutkimuksissa ja myöhemmin luonnetestissä tai MH-kuvauksessa. Suosittelen myös paimennustaipumustestiin osallistumista. Yhteydenpito kasvattajaan on välttämätöntä.

Pennut syntyvät ja kasvavat kotonamme tottuen arkielämään jo alusta pitäen. Käytän paljon aikaa pentujen käsittelyyn tarjoten niille monipuolisesti virikkeitä ja erilaisia positiivisia kokemuksia sisällä ja ulkona. Kaikki pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, mahdollisesti geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina alkaen 7 viikon iässä. Pennun mukaan saa kokoamani hyödyllisen pentupaketin, laatimani kattavat pennunhoito-ohjeet sekä tietenkin tukeni kaikkiin koiranpitoon liittyviin asioihin sen koko elämän ajaksi.

Huom! En varaa syntymättömiä pentuja. Alustavat varaukset vasta kotiehdokkaiden haastattelujen ja pentujen syntymän jälkeen.
KasvattajaAnni Helminen Taygem
PaikkakuntaNakkila
Kotisivuwww.kenneltaygem.com
Emailkenneltaygem@gmail.com
PuhTavoittelethan ensisijaisesti sähköpostitse
KANGASVUOKON JUKOLAN JUSSIFI MVA DALIMATTAS LIKE TO FLYC.I.B., CA & DK & EE & RU & BY MVA UNEEDA WATCH ME FLY
FI MVA DALIMATTAS SMOOTH SHOWROSE
C.I.B., FI & EE & RU MVA, EE JMVA, RKFV I LOVE YOU OF BOHEMIA BALADAMILLI MILLER VÖIMAS SAMURAI AAPO
C.I.B., LU & HU MVA, MV-11, MV-13 KANGASVUOKON MARY-LOU
PAIM-T KIIRAMANNA MOMO DESINGFI MVA BRACKENHAYE BRAND NEW DAYALOPEX MATT FINNISH
KEVRANNA THERAS ENATE ECHO
FI & DK & LT MVA, LT & LV & EE & BALT JMVA, DKJV-15, RIGAJW-15 KIIRAMANNA GAGA MILANO Lte 78+++FI & EE MVA CALIBRA'S GOOD CITIZEN Lte 188+++
KIIRAMANNA LUMIKKI Lte 157+++