Odotettavissa Heinäkuu (vko 28) 2023 - Trusted Companion

Päivitetty 2.6.2023
Sileäkarvainen collie, Cinnaberry's Midnight Express
PAIM-T (ERI) C.I.B. FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA
Cinnaberry's Midnight Express
KoiraNet
Blue merle
Silmät : Terveet pentuna ja aikuisena
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

s. 2.2.2019

Näyttelyistä: Kansainvälinen muotovalio, useita ROP-, VSP- ja ryhmäsijoituksia, parhaat: pentuna RYP1, aikuisena RYP1, 5 x CACIB, 1 x NORD SERT

Harrastustuloksia: PAIM-T (ERI)

Lisätietoja

Geenitestattu (MyDog DNA):
- CN (GCS) -/- (terve)
- DM G/G (terve)
- CEA DEL/- (kantaja)
- MDR1 -/- (altis)
- ei kanna pitkäkarvageeniä

Luonnonkorvat.

Tedin kanssa harrastetaan tavoitteellisesti pelastuskoirapuolella (rauniohaku, pelastushaku, pelastusjälki, taajama- ja rakennusetsintä), muina harrastuksina metsäjälki (PAJÄ) ja tottis.

Tedi on suorittanut paimennustaipumustestin 18 kk ikäisenä arvosanalla erinomainen.

Tedi työskentelee hyvällä motivaatiolla ja palkkautuu sekä sosiaalisella palkalla (monessa tilanteessa se paras!), ruoalla, että leikillä. Erittäin ihmis- ja koirasosiaalinen. Mukautuu nopeasti uusiin tilanteisiin ja osaa rauhoittua paineistettunakin. Luonteeltaan avoin ja utelias pirteä ilopilleri. Sopivan ohjaajapehmeä, irtoaa kuitenkin hyvin treeneissä ja osaa työskennellä itsenäisesti vaativissakin tilanteissa.

Jalostustarkastettu 11.9.2022, tuomari: Jaana Kummala. Tulokset saa pyydettäessä.

Ei alusta- tai ääniarkuuksia.
Sileäkarvainen collie, Mighty’s Spring Meadow Via Valma
PAIM-T (ERI)
Mighty’s Spring Meadow Via Valma
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Terveet pentuna ja aikuisena
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

s. 24.6.2021

Geenitestattu (MyDog DNA)
- CEA N/N (terve)
- DM N/N (terve)
- MDR1 -/- (altis)
- ei kanna pitkäkarvageeniä

Näyttelyistä: ERI
Harrastustuloksia: PAIM-T (ERI)


Tilda on kivaluonteinen keskikokoinen (23 kg) narttu, joka on sosiaalinen kaikkien kaveri. Tilda on Slovakian tuonti, koska halusin vähän uusia linjoja kasvatustyöhön. Olemme käyneet muutamissa näyttelyissä, joista parhaat tulokset ovat Virosta, toistaiseksi kuitenkin sileää ERI:ä. Tilda on luontainen nenänkäyttäjä ja poimii lenkillä nenäliinat, hanskat ja muut mielenkiintoiset jutut. Pupun papanat ovat suurinta herkkua, mutta metsässäkään Tilda ei koskaan lähde kovin pitkälle oman ihmisen luota. Rakastaa olla lähellä ja tulee aina ihan viereen, nukkuu myös tiiviisti oman ihmisen vieressä sängyssä. Tilda on erittäin ahne ja melkoinen teräsvatsa, joten kaikki kelpaa, ei kuitenkaan kerjää tai ota pöydältä mitään. Tilda on ollut helppo koulutettava ja mukava kaveri minne vain sopeutuvan ja kohteliaan käytöksensä vuoksi.

Tilda on osoittanut ensiluokkaista paimennustaipumusta ja on suorittanut paimennustaipumustestin 12 kk ikäisenä arvosanalla erinomainen. Ei alusta- tai ääniarkuuksia.
Tilanne 20.5.2023. Tähän pentueeseen on erittän paljon kiinnostusta. En tee mitään varauksia ennen pentujen syntymää ja haluan myös ensin tavata mahdolliset kotiehdokkaat kasvokkain. Kodit tullaan valitsemaan huolellisesti ja painotan erityisesti perehtyneisyyttä rotuun, aiempaa koirataustaa, tämänhetkistä perhe- ja elämäntilannetta / mahdollisuutta panostaa koiraan ja harrastustaustaa. Näyttelykiinnostus on plussaa. Kotiehdokkaita on tällä hetkellä jonossa runsaasti jo mahdollista isokokoistakin pentuetta ajatellen, joten on selvää, että mikäli pentuja tulee ei kaikille kodeille tule riittämään pentua. Etusijalla ovat aktiiviset kodit jotka sitoutuvat terveystarkastuksiin ja yhteydenpitoon kasvattajan kanssa. Väri- ja sukupuolitoiveet ovat itselleni toissijaisia, ensisijaisesti pyrin löytämään jokaiselle kotiehdokkaalle parhaiten sopivan pennun luonne ja aktiivisuus huomioiden. Tiineysultran jälkeen tiedän tarkemmin onko pentuja tulossa ja minkäkokoinen pentue on mahdollisesti odotettavissa.

Molemmat koirat ovat omia koiriani. Vanhemmat ovat nähtävissä ja vanhempiin voi tutustua kun tulee pentuja tapaamaan. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja useaan kertaan madotettuina. Toiveissa hyväpäisiä ja aktiivisia harrastuskoiria, joten etsinnässä ensisijaisesti harrastavia koteja, mutta muutkin huomioidaan. Mahdollisesti sijoituskoti etsinnässä narttupennulle. Kasvattaja on Suomen Kennelliiton, Suomen Collieyhdistyksen, Espoon Pelastuskoirien, Helsingin Etsintä- ja Pelastuskoirien, sekä Palveluskoiraklubi EPK:n jäsen. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut.

Lisää kuvia IG @tedi_tilda_smoothcollies
KasvattajaSusanna Laajava Trusted Companion
PaikkakuntaEspoo
Kotisivu/www.kenneltrustedcompanion.com/
Emailkenneltrustedcompanion@gmail.com
Puh045-661 4478
Cinnaberry's Midnight ExpressHelios Of Bohemia BaladaDomyslim To Leneli
Flying Heartbreakers Elisa Doolittle
Cinnaberry's Midnight DareClingstone's Lap Dog
Turning Leaf's Muy Chic Manolo B
Mighty’s Spring Meadow Via ValmaMighty’s Spring Meadow Roy RaferNatalain Keystone
Mighty’s Spring Meadow Hope of Nadine
Mighty’s Spring Meadow Oya OilellMighty’s Spring Meadow Io Ilario
Mighty’s Spring Meadow Linn Lowri

Kuva: Linda Toivonen Photography

Kuva: Linda Toivonen Photography

Kuva: Linda Toivonen Photography