Suunnitelmissa Kevät 2023 - Sopivan

Sileäkarvainen collie, Scottail You Never Walk Alone
FI MVA RTK1 RTK2
Scottail You Never Walk Alone
KoiraNet
Tricolour
Silmät : cea-vapaa/cea-vapaa
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0 VA0 (SP0 epävirallinen)
Geenitestit:
CEA-kantaja
DM-normaali
MDR1-kantaja

Harrastukset:
RTK1, RTK2
Näyttelyistä FI MVA

Sirius on luonteeltaan toimelias, leikkisä ja aina iloinen. Sirius on helppo reissukoira eikä stressaannu helposti.

Ei alusta- tai ääniarkuuksia. Ahne ja hyvävatsainen.

Sirius treenaa rally-tokoa ja tokoa. Sillä on koulutustunnus RTK2. Näyttelyissä Sirius on valittu mm. rotunsa parhaaksi ja se on Suomen muotovalio. Myös Siriuksen isältä ja kahdelta veljeltä löytyy monipuolisesti erilaista harrastusnäyttöä, mm. palveluskoirahausta käyttövalio.
Sileäkarvainen collie, Lubin's Baccarat
RTK1 RTK2
Lubin's Baccarat
KoiraNet
Soopeli
Silmät : terveet (pentuna ja 1v)
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0 VA0
Geenitestit:
CEA-vapaa
DM-normaali

Harrastukset:
RTK1, RTK2
Toko ALO1
Näyttelyistä SA

Ingrid omistajansa sanoin:

Ingrid on ensimmäinen viittova koirani, herkästi kehonkieltä lukeva ja kontaktinhaluinen. Arki ja elämä Inkerin kanssa on erittäin mutkatonta: yksinolot se nukkuu, käyttäytyy lenkillä korrektisti, ei tuhoa, ole koira-aggressiivinen. Se on luonteeltaan aktiivinen, mutta kun mitään ei tapahdu, niin se asettuu pyytämättä ja sen voikin ottaa mukaan oikeastaan mihin tahansa. Ingrid ei hauku juuri koskaan, mutta mölisemällä voi jutella pitkätkin pätkät.
Ingrid on luonteeltaan avoin – mutta lapsia se jännittää, sillä ensimmäisen 2v aikana kokemukset lapsista on pelkästään negstiivisia. Vaikka se on luonteeltaan avoin, se on kuitenkin suhteellisen välinpitämätön ihmisiä kohtaan. Se käy tervehtimässä, mutta ei useinkaan jaksa antaa ihmiselle yhtään sen suurempaa painoarvoa.
Ingrid on alusta-ja äänivarma, erittäin ahne ja myös hyvämahainen. Ainoa ”oikea” eläinlääkärikulu on liittynyt tapaturmaan, eli ollut aina perusterve.

Ingrid harrastaa tavoitteellisesti ennen kaikkea tokoa, pk-hakua ja jälkiä (metsä- ja FH-jälki) sekä raunioita. Siinä sivussa harrastetaan rallytokoa sekä maastokauden ulkopuolella noseworkia.
Ingrid rakastaa töitä, palkkautuu erinomaisesti sekä ruualla että lelulla – mutta maastolajeissa sekä raunioilla se palkkautuu ennen kaikkea jo pelkästä tekemisestä. Sillä on hyvä työskentelymotivaatio, se on sitkeä ja yrittää myös keksiä itse omia ratkaisujaan tarpeen vaatiessa. Inkeri yhdistää myös treeneissä asioita erittäin nopeasti ja tämän vuoksi ollaan saatu välillä neuvotellakin siitä, tietääkö koira vai ohjaaja paremmin siitä, mitä ollaan tekemässä…
Ingrid on käynyt myös pari kertaa lampailla, osoittaen selkeää kiinnostusta lampaita kohtaan.
Kaikille pennuille toivon harrastamisesta ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneita koteja, jotka sitoutuvat luustokuvauksiin ja yhteydenpitoon kasvattajan kanssa. Tavoitteenani on kasvattaa monipuolisia ja toimivia harrastuskoiria, ja tästä syystä pennut lähtevät ensisijaisesti harrastaviin koteihin.

Pennut lähtevät uusiin koteihinsa runsaiden pentupakettien kera, normaalin arjen keskellä kasvaneina, madotettuina, eläinlääkärin tarkistamina, sirutettuina ja rekisteröityinä, sekä tietysti kasvattajan elinikäisen tuen kera.


Ota yhteyttä elisa(a)sopivan.com
Halutessasi puhua puhelimessa, sovitaan siitä sähköpostitse
KasvattajaElisa Salmi Sopivan
PaikkakuntaYlöjärvi
Kotisivusopivan.com
Emailelisa@sopivan.com
Scottail You Never Walk AloneGlenoak EnlightenedGlenoak Bright Lights'n Promises
Milas Pinot Noir at Glenoak
Dispiritos Choicy De RoseWicani Dragonsblood
Wicani Shameless Beauty
Lubin's BaccaratTurella's Jack PotTurella's Skyline
Glasgowhill's Golden Destiny
Lubin's Route Number OneTimonan Urban Uranus
Lubin's Lady Fiona