Suunnitelmissa Loppuvuosi 2022 - alkuvuosi 2023 - Boreal Magics

Päivitetty 16.7.2022
Sileäkarvainen collie, Simeoni

Simeoni
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea-vapaa
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Simo elelee ihanaa kotikoiran elämää Rovaniemellä, eikä hällä ole varsinaisia harrastuksia, mutta omistajan mukaan on innokkaasti mukana kaikessa. Rauhallinen, hyvin totteleva uros joka vastaanottaa vieraat iloisesti ja innokkaasti. Tulee toimeen kaikenikäisten ihmisten kanssa. Vieraat urokset eivät aina ole Simon suosiossa, mutta narttujen ja leikattujen urosten kans tulee juttuun. Simolla ei ole ääni tai alusta-arkuuksia. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä moitteetta.
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Magical Millionaire
PAIM-T
Diamondfox Magical Millionaire
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Cea-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV1 VA0

Mersu on vilkas, iloinen ja sosiaalinen elohiiri joka rakastaa mennä täysillä.
Utelias luonne joka rakastaa ihmisiä, halailua ja sylittelyä. Tulee hyvin toimeen vieraidenkin koirien kanssa, kunhan saa ensin tutkailla tilannetta hetken. Ei omaa alusta tai ääniarkuuksia. Mersu on todella ahne ja omaa hyvän vatsan. Miellyttämisen haluinen, nopea oppimaan (niin hyvässä kuin pahassa). Tykkää käyttää ääntään innostuessaan, mutta osaa olla hiljaakin. Todella sopeutuvainen luonne, joka on ollut helppo jättää esim. hoitoon sille entuudestaan vieraaseenkin ympäristöön.
Yhdistelmästä toiveissa mukavalla luonteella varustettuja ihmisen parhaita ystäviä monenlaiseen menoon. Pennut kasvavat lapsiperhearjen sekä koiralauman keskellä totutellen normaaliin arkielämään. Pennut sosiaalistetaan ja mahdollisuuksien mukaan totutetaan käymään ulkona tarpeillaan (mikäli säät sallii). Pennut myydään useaan kertaan madotettuina, sirutettuina, rekisteröitynä sekä terveystarkastettuina (myös silmät) aktiivisiin, mieluiten harrastuksista kiinnostuneisiin ja yhteyttä pitäviin koteihin. Pentueesta mahdollisesti sijoituskotia etsii narttupentu. Kasvattaja on Suomen kennelliiton sekä Suomen collieyhdistyksen jäsen ja allerkirjoittanut kasvattajasitoomuksen. Lisätietoja pentueesta: https://kennelborealmagics.blogspot.com/p/pentusuunnitelmat.html
KasvattajaEveliina Arpi Boreal Magics
PaikkakuntaTornio
Kotisivu/kennelborealmagics.blogspot.com/
Emailkennelborealmagics@gmail.com
SimeoniKoiruuksien Ahti TalonvahtiMilli Miller Vöimas Samurai Aapo
Calibra`s Drop Of Honey
Clingstone`s Fake SmileClingstone`s No Doubt
Shulune Imperia Faberge
Diamondfox Magical MillionaireMironik's SkywalkerWood Islet B For Bullet
Mironik's Myshka
Diamondfox Magical LoveBlack Elles Gift Of Magic
Dane Amor Miracle Of Love

Mersu

Simo