Suunnitelmissa Alkuvuosi 2022 - Sopivan

Päivitetty 19.12.2021
Sileäkarvainen collie, Nuuskakairan Mokomaki Mörönsyötti
BH
Nuuskakairan Mokomaki Mörönsyötti
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV1 VA0
CEA carrier
DM DM/N
PRA-rcd2 non-carrier
MDR1 +/-

LTE +190, laukausvarma
Toko 1x ALO3
BH suoritettu

Omistajan sanoin:
Halti harrastaa tavoitteellisesti tokoa ja pk-hakua. Vetolajeja harrastamme säännöllisen epäsäännöllisesti kickbikella, pyörällä ja suksilla sekä vetovyössä juosten.

Haltia motivoi vauhti, yllätyksellisyys ja erilaiset haasteet. Sen vuoksi aloitimme myös bonuksena agilityn. Halti tykkää käyttää kroppaansa ja voimaa. Halti palkkautuu parhaiten taisteluleikillä. Ahne se ei ole. Kovan luonteensa vuoksi sen kanssa on tehty paljon töitä oikeanlaisen palkkaamisen ja sitä kautta motivaation löytämiseksi.

Mukavinta tämän koiran kanssa on ollut rakastettavan luonteen lisäksi se, että sen kanssa on aina voinut mennä minne tahansa. Niin riippusiltojen ylitykset, ostoskeskusreissut, vetohiihtoretket kuin toisaalta hotellihuoneessa itsekseen odottelu ja pitkäpiimäiset Lappiin ja Pohjois-Norjaan suuntautuneet automatkat ovat onnistuneet siltä ongelmitta. Halti on mielellään aina mukana, mihin mennäänkin.

Kotona Halti vahtii omaa pihaa. Se pitää lapsista ja muista koirista. Urosten kanssa se ei välttämättä aina tule juttuun. Halti on kaikenlaisia ihmisiä kohtaan rento ja mukava. Sillä ei ole elämässä jännityksiä tai pelkoja.
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Amazing Dark Phoenix
BH
Diamondfox Amazing Dark Phoenix
KoiraNet
Tricolour
Silmät : terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä: LTV0 VA0
CEA carrier
DM N/N
MDR1 -/-
Kantaa pitkäkarvageeniä

LTE +84, laukausvarma
Toko 1x ALO1, 2x ALO3
BH suoritettu
Näyttelyistä ERI

Varga harrastaa tavoitteellisesti tokoa ja jälkeä, sekä lisäksi viestiä ja vesipelastusta. Kisaamista on aloitettu tokossa ja BH on suoritettu.

Varga on aktiivinen ja energinen koira, joka palkkautuu niin ruoalla kuin leikillä, se on ahne ja sillä on taistelutahtoa. Sen kouluttaminen ja motivoiminen on ollut helppoa. Se on fyysinen koira, tykkää käyttää kroppaansa. Se ei ole kovin ohjaajapehmeä, mutta kuitenkin hyvin ohjattavissa. Ohjaajan kisajännitys ei juurikaan vaikuta sen tekemiseen.

Varga on reipas ja avoin, niin ihmisiä kuin muita koiriakin kohtaan. Se on kaikin puolin mutkaton ja sopeutuvainen ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Se ei ole luonnetestin kelkkaa lukuun ottamatta pelännyt koskaan mitään. Äänet, alustat ja muut eivät tuota sille minkäänlaisia ongelmia. Se myös ui enemmän kuin mielellään.
Pennuille toivotaan harrastamisesta ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneita koteja. Yksi narttupentu saattaa etsiä sijoituskotia.

Pennut luovutetaan silmäpeilattuina, eläinlääkärin tarkastamina ja runsaiden pentupakettien, sekä kasvattajan elinikäisen tuen kera.

Vargan juoksut ovat alkaneet ja astutus tapahtunee joulun välipäivinä!

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli haluat puhua puhelimessa, numeron saat sähköpostin kautta kysymällä.
KasvattajaElisa Salmi Sopivan
PaikkakuntaYlöjärvi
Kotisivusopivan.com
Emailelisa@sopivan.com
Nuuskakairan Mokomaki MörönsyöttiNuuskakairan Pilkku-Poika (LTE 192+++)Sharleis Bold Bubba
Nuuskakairan Tiidanieida
Allegory Reinhilda (LTE 170+++)Talcott Timmy Tiptoes
Allegory Belphoebe
Diamondfox Amazing Dark PhoenixCinnaberry's Calvin K (LTE 144++)Mahoney's Curious Mister
Turning Leaf's Muy Chic Manolo B
Diamondfox Amazing LoveBlack Elles Gift Of Magic
Dane Amor Miracle Of LoveHalti ja Varga keväällä 2021