Suunnitelmissa Kevät - Kesä 2022 - Diamondfox

Päivitetty 25.11.2021
Sileäkarvainen collie, Windswept Height´s Imperium Strikes Back
FI MVA CACIB
Windswept Height´s Imperium Strikes Back
KoiraNet
Soopeli
Silmät : ei perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : B/A
Kyynärpäät : 0/0

Arjessa Jedi on todella helppo koira. On tasapainoinen, eikä reagoi kodin ääniin tai räminöihin. Muutoinkaan ei ole paukkuherkkä. Jedi on pennusta asti ollut perheensä mukana joka paikassa ja sen kanssa on ollut helppo olla ja matkustaa. Näyttelyreissuilla ei ole tuottanut ongelmaa yöpymiset hotelleissa, eikä muissakaan majoituskohteissa. Myös kulkeminen portaissa ja hisseissä em. majoituskohteissa on ollut ongelmatonta. Jedi on rento ja ei turhaan hötkyile.Helposti koulutettava ja oppii nopeasti. Jedi on kaikki ruokainen ja hyvävatsainen, syö 50/50 menetelmällä raakaa ja nappulaa.Poika on pysynyt perusterveenä, sen kanssa ei eläinlääkärissä ole käyty muutoin kuin rokotuksilla ja lonkkakuvissa.
Sileäkarvainen collie, Diamondfox So Lovely Lily
BALTW-21 FI MVA EE MVA LT JMVA PAIM-T
Diamondfox So Lovely Lily
KoiraNet
Soopeli
Silmät : ei perinnöllisiä silmäsairauksia
Lonkat : B/B
Kyynärpäät : 0/0

Armi asustaa äidilläni Tyrnävällä ja sen pääharrastus on tällä hetkellä koiranäyttelyt. Neidosta on potentiaalia myös eri harrastuslajeihin, mutta tällä hetkellä muita harrastuksia harrastellaan silloin tällöin ja omaksi iloksi. Paimennustaipumustestin se on suorittanut hyväksytysti jo 9kk ikäisenä (videoitu) osoittaen erinomaisia paimennustaipumuksia lampailla.

Armi palkkautuu erinomaisesti vetolelujen kanssa (myös sille vieraat ihmiset) ja siinä jää myös ahneella koiralla nakit kakkoseksi. Armi on ollut minun mukanani useilla näyttelyreissuilla sekä ollut useasti hoidossa. Minun matkassa Armi on päässyt mm. PK-lajien pariin, jossa se osoitti erinomaisia ominaisuuksia niin metsäjälkeen kuin hakuunkin. Tottiksessa sillä on myös erinomainen asenne työskennellä ja oppi todella nopeasti sivulla seuraamista ja kapulan noutoa (ei pohjatöitä tehtynä aiemmin).
Armi on superahne, kaikki ruokainen ja teräsvatsainen.
Armi on luonteeltaan suht. energinen narttu hyvällä työmoottorilla, joka toki osaa olla myös rauhassa. Se on helppo arjessa ja harrastuksissa. Nopea oppinen ja ongelmien ratkaisukykyä myös löytyy. Se sulautuu mihin vaan mukaan, helppo reissukaveri missä vain.
Lisätietoja löydät kotisivuilta: https://www.diamondfox.net/2022-jedi-and-armi
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaSievi
Kotisivu/www.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Puhhttps://www.instagram.com/kenneldiamondfox/
Windswept Height´s Imperium Strikes BackClingstone´s Make The PointBell Pepper´s Ghost Busters
Shulune Imperial Faberge
Cinnaberry´s ZephyrWindstorm Of Netiv Ha´ayit
Mighty´s Spring Meadow Geyser Garden
Diamondfox So Lovely LilySandcastle's Save The KingRowvale River Raider
Sandcastle's Tickled Pink
Diamondfox One So BeautifulShulune Imperial Ex-man
Dane Amor The One