Suunnitelmissa 2020 - Diamondfox

Päivitetty 2.7.2019
Sileäkarvainen collie, Mironik's Skywalker

Mironik's Skywalker
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Crd
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

DM N/N
Kantaa pitkäkarvageeniä

Valle on Ruotsin tuontini, jonka sukutaulu muodostuu pitkäkarvaisen ja sileäkarvaisen collien yhdistelmästä. Sukutaulusta löytyy erinomaisia luonnetestattuja harrastuskoiria mm. Vallen emä on Ruotsin jäljestämisvalio. Vallen on osoittanut erinomaista harrastuspontentiaalia eri lajeissa.

Vallen haltijoiden kertomaa:
Valle on aktiivinen, mutta sopivan rauhallinen, tasapainoinen, hyvin päätään käyttävä uros. Se on myös koirasosiaalinen (paljon koirakavereita) ja ihmisrakas vauvasta vaariin. Erittäin kekseliäs ja älykäs, mikä näkyy mm. ongelmien ratkaisutaidoissa kuten koiraportin kissanluukun avaaminen ja siitä pienestä luukusta ulos tulo, lisäksi erilaisten ovien avaamiseen löytyy taitoja.

Jo pikkupentuna Valle kokeili rohkeasti oman kroppansa rajoja ja todella reippaasti liikkui metsissä ja erilaisissa maastoissa ilman huolen häivää. Vallella ei ole arkuuksia tai pelkoja. Siltä löytyy paimennustaipumusta ja puolustusviettiä. Valle vaatii fyysistä ja henkistä aktiviteettia, jotta on parhaimmillaan.

Valle harrastaa Marin kanssa tavoitteellisesti rallytokoa ja agilitya. Sekä myös vetohommia omaksi iloksi kesällä kicbikellä ja talvella potkukelkalla. Vallesta olisi varmasti moneen muuhunkin harrastukseen, se työskentelee hyvin innokkaasti.

Erittäin helposti koulutettava sekä helposti motivoitavissa eri palkkauskeinoilla kuten lelulla ja namilla.

Vallella on teräsvatsa, joka kestää niin tuoreet suklaakakut kuin keittiön pöydälle jääneet karkit. Kuten jo tästä voi päätellä, Valle on kaikki ruokainen ;)

Lääkärissä Valle on käynyt vain rokotuksilla ja luustokuvissa.

Valle tullaan MH -luonnekuvaamaan mahdollisuuksien mukaan vuoden 2019 aikana.

Tämä ulkomaalaispoika tykkää myös kovasti saunoa, hyvin oppinut suomalaisille tavoille ;)
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Secret Mystic Muscot

Diamondfox Secret Mystic Muscot
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Terveet, harmiton PPM rihma silmässä
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

DM N/N
Ei kanna pitkäkarvageeniä

Kata on osoittanut erinomaista harrastuspotentiaalia eri lajeissa, joista tuloksia harrastusten osalta olisi toiveissa ennen pentueen toteutus ajankohtaa. (Tarkempi esittely tulossa myöhemmin)
Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä ensinsijaisesti sähköpostitse. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.

Kysymykset ja lisätiedot: kenneldiamondfox@gmail.com

Kasvattaja on mm. Suomen kennelliitton, Suomen Collieyhdistyksen, Suomen Koirankasvattajat SuKoKa:n jäsen. Lisätietoja kasvattajasta ja kasvatusperiaatteista kotisivuilta ja kysymällä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaYlivieska
Kotisivuwww.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
MIRONIK'S SKYWALKERWOOD ISLET B FOR BULLET (pk collie)MVA RUDÄNGENS CAMERON (pk collie)
TVA SEAMIST SKY BLUE (pk collie)
SE JVA MIRONIK'S MYSHKABH ZZO ZOP ZZZ ZVOP CT ZPU-1 RH-FL E ZZP-1 ZTV1 ZZO1 CIB MVA NEO KRASNA LOUKA
RLDN RLDF TK2 SE VV-19 MIRONIK'S ZENONI
DIAMONDFOX SECRET MYSTIC MUSCOTCIB CLINGSTONE'S LAP DOGBELL PEPPER'S HIGH PIPE
MVA CLINGSTONE'S HOT SHOT
CIB DIAMONDFOX ONE SECRET OF FOXSHULUNE IMPERIAL EX-MAN
MVA DANE AMOR THE ONE