Odotettavissa Toukokuu 2019 - Koiruuksien

Päivitetty 18.3.2019
Sileäkarvainen collie, Tender Wind`s Mirror Image

Tender Wind`s Mirror Image
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Crd
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Dm N/N
Näyttelyistä EH

Luonnetestattu 144p ++

Lakin omistaja Kaisa kertoo Lakista:

”Laki on iloinen energiapakkaus joka on aina häntä heiluen valmiina kaikkeen toimintaan. Laki on avoin ja rakastaa ihmisiä – niin pieniä kuin isojakin. Se on erinomainen perhe- ja harrastuskoira.

Lakilla on hvyä taistelutahto ja se leikkii erittäin mielellään veto- ja palloleikkejä, mutta palkkautuu myös herkuilla. Lakin kanssa on harrasteltu pk-hakua (helppo ilmaisu haukkumalla), rally-tokoa ja agilitya.

Laki on terve ja hyvävatsainen koira. Sillä ei ole ollut kutinoita tai allergioita. Laki on arjessa alusta- ja äänivarma. Ulkomuodoltaan Laki on vahvarakenteinen uros ja sillä on mm. vahva alaleuka ja hyvä merleväri.
Sileäkarvainen collie, Koiruuksien Magee Fiilis

Koiruuksien Magee Fiilis
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Cea-vapaa, geneettisesti terve
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Selkä terve: LTV0, VA0
Dm: N/N
Näyttelyistä Vara-Serti, Virosta yksi Serti

Luonnetestattu 138p ++
MH-luonnekuvaus suoritettu

Siskon omistaja Sanni kertoo Siskosta:

”Siskon kanssa harrastetaan tavoitteellisesti agilityä. Se on nopea, ketterä ja kuuliainen sporttinahka, joka on saanut kehuja hyvästä moottoristaan, keskittymiskyvystään ja toistonkestävyydestään. Sisko palkkautuu hyvin leluilla ja tykkää leikkiä vieraankin ihmisen kanssa.

Sisko on helppo ja mukava koira arjessa ja sen kanssa on vaivatonta matkustaa niin autossa, junassa, veneessä kuin laivassakin. Se on koirasosiaalinen ja tulee hyvin toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa. Vieraita ihmisiä kohtaan Sisko on melko välinpitämätön, mutta ystävällinen.

Sisko on terve, hyvävatsainen, alusta- ja äänivarma koira. Se on erittäin ahne ja kaikkiruokainen. Sisko osaa rauhoittua kotona ja kylässä, mutta on aina valmiina toimintaan, kun sellaista on tarjolla. Onnellisimmillaan Sisko on kun saa touhuta yhdessä ihmisensä kanssa – oli kyseessä sitten agisuoritus tai arjen askareet.”
Kasvattaja on Kennelliiton, Suomen Collieyhdistyksen ja paikallisten harrastusseurojen jäsen, joka treenaa ja kisaa koirineen itsekin.
Pennut syntyvät ja kasvavat keskellä lapsiperheemme arkea tottuen monenlaiseen menoon jo pienestä. Pennut myydään eläinlääkärin pentutarkastamina, sirutettuina, virallisesti silmätarkastettuina, madotettuina ja Kennelliittoon rekisteröityinä. Kasvattajan tuki koko koiran eliniän ajan.

Odotamme pennuista iloisia ja reippaita harrastuskavereita ja etsimme niille ensisijaisesti aktiivisia koteja. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.
KasvattajaTeija Lehtoranta Koiruuksien
PaikkakuntaTervakoski
Kotisivuwww.koiruuksien.com
Emailkoiruuksienkennel@gmail.com
Tender Wind`s Mirror Image A/A O/O LT 144p ++Adamhill`s Kind Of Cool A/A 0/0 LT 158p +++Rowvale River Raider A/A 0/0 LT 153p
Sandcastle`s Something Blue A/A 0/0 LT 174p
Elettaria Cardemomun Av Thara A/A 0/0 LT 157 +++Wesayso Random Acts Of Kindness
Jack Mack`s X-Dream Aosta
Koiruuksien Magee Fiilis A/A 0/0 LT 138p ++Nuuskakairan Pilkku-Poika A/A 0/0 LT 192p +++Sharleis Bold Bubba A/A 0/0 LT 155p
Nuuskakairan Tiidanieida A/A LT 84p
Koiruuksien Kerttu Herranterttu A/A 0/0 LT 140p +++Milli Miller Vöimas Samurai Aapo A/A 0/0 LT 146p
Calibra’s Drop Of Honey A/A 0/0 LT 240p
 
Kuvat Anniina Eskola