Suunnitelmissa Syksy/Talvi 2019 - Diamondfox

Päivitetty 3.4.2019
Sileäkarvainen collie, Brackenhaye Brand New Day
FI MVA BY MVA LT JMVA LTJV-17 VILNUSCUPJV-17
Brackenhaye Brand New Day
KoiraNet
Tricolour
Silmät : terveet (terveet myös geneettisesti)
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

DM terve (N/N)
MDR1 -kantaja(+/-)
Kimillä on luonnonkorvat
Kimi asuu maalla ja pääasialliset harrastukset ovat olleet näyttelyt sekä kotityöt kuten postin kantaminen kotiin. Potentiaalia muihinkin harrastuksiin löytyy.
Kimi on avoin, lempeä ja ystävällinen sekä erittäin helppo uros. Sen kanssa on nautinto reissata ja sen voi antaa ihan kenelle tahansa matkaan - se on menossa aina häntä heiluen eikä stressaa turhia. Se tulee toimeen kaikkien kanssa pennuista/lapsista aikuisiin koiriin/ihmisiin. Palkkautuu lelulla ja nameilla. Hyvä vatsainen.

Kimillä on 2 pentueellista jälkeläisnäyttöä:
Kennel Elentudas
Kennel Kiiramanna

Elentudas -kennelin pentueessa lähes kaikki pennut ovat aktiivisissa harrastavissa kodeissa. Näistä 2 on jo kerinyt suorittaa paimennustaipumuskokeen (NHAT) sekä käydä ensimmäisissä näyttelyissään menestyen niissä hienosti mm. BIS pentu sijoituksia.

Kiiramanna -kennelin pentueesta ainakin yksi on harrastavassa kodissa ja suorittanut myöskin paimennustaipumuskokeen hyväksytysti. Kaksi pentua tästä pentueesta luustokuvattu hyvin tuloksin. Kiiramanna Breil Milano on menestynyt Suomen näyttelyissä hyvin ikäisekseen ja on 2 sertiä sekä 1 varasert.

Lisätietoja: https://www.diamondfox.net/brackenhaye-brand-new-day---diamondfox-mademoiselle-cherie
Sileäkarvainen collie, Diamondfox Mademoiselle Chérie
PAIM-T EE JMVA UA JMVA UA GR JMVA EUJV-17
Diamondfox Mademoiselle Chérie
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : Terveet (terveet myös geneettisesti)
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

DM kantaja (N/DM)
MDR1 -terve(+/+)
pure for smooth = ei kanna pitkäkarvageeniä

Roosa reenaa agilityä ja muita harrastuslajeja
Näyttelyistä mm. 3x FI-SERT, paras narttu sijoituksia, ROP/VSP -sijoituksia.

Suorittanut paimennustaipumustestin hyväksytysti 2017.

Luonnetestattu hyväksytysti: +125, laukauskokematon
(+1b, +1b, +1, -1, 1b, +2, +1, +3, ++ )

Roosa Nooran kertomana:

"Roosa on erittäin avoin kaikkia ihmisiä kohtaan ja rakastaa ylikaiken lapsia. Lenkillä keppiä tuodaan aina mamman jalkoihin tyrkylle ja peruutetaan katsoen kiiluvilla silmillä: "heitä jo!" ja jos mamma ei jatkuvasti jaksa heittää nii keppi pysyy lenkin ajan visusti suussa. Treeneissä ja lenkillä neiti on aika sähäkkä tapaus, mutta kotona ja kyläillessä otetaan rennosti. Varsin ihana reissukaveri on myös.

Teräsvatsa ja ahmatti ruoan suhteen. Ei ole ikinä närppinyt ruokaa, eli kaikki menee.
Roosan kanssa ollaan pennusta saakka käyty jos minkänäköisellä kurssilla. On käyty pentujen alkeis- ja jatkokurssi, activity kurssi, nose workin alkeis- ja jatkokurssi yms.
Viime syksynä 2017 päästiin aloittamaan seuran kautta agilityn alkeiskurssi, joka kesti kevääseen 2018 saakka ja nyt jatketaan viikkoryhmässä agilityä. Agility on selvästi Roosan mieleen. Kotona viikottain aktiviteetiksi harrastellaan nose workia ja perustottelevaisuutta. Viime kesä myös hakuiltiin, mutta omistajan vuorotyön takia kaikkeen ei ole aikaa, kun perheessä on kolome muutakin koiraa. Roosa palkkautuu sekä herkuilla, että leluilla treeneissä. Ihan parasta on retuuttaa karvasta lelupalkkaa.
Roosa on aina tullut toimeen kaikkien koirien kanssa.
Luupäähän tuo osaa väliin olla ja todella itsenäinen, mutta kaikinpuolin olen saanut vierelleni ihan mahtikoiran, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Roosa pysyy visusti myös mamman vieressä joka yö ja ihan kiinni täytyy nukkua, väliin jopa peiton alla kainalossa ❤️"


Lisätietoja: https://www.diamondfox.net/brackenhaye-brand-new-day---diamondfox-mademoiselle-cherie
Suunnitelmissa yhteistyöpentue yhdessä Roosan omistajan Noora Ollilan kanssa.

Pentuesunnitelman omasivu: https://www.diamondfox.net/brackenhaye-brand-new-day---diamondfox-mademoiselle-cherie

Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä ensinsijaisesti sähköpostitse. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.

Kysymykset ja lisätiedot: kenneldiamondfox@gmail.com

Kasvattaja on mm. Suomen kennelliitton, Suomen Collieyhdistyksen, Suomen Koirankasvattajat SuKoKa:n jäsen. Lisätietoja kasvattajasta ja kasvatusperiaatteista kotisivuilta ja kysymällä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaYlivieska
Kotisivuwww.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Brackenhaye Brand New DayAlopex Matt FinnishMoon Walker From Misstoff
Alopex Confetti Blue
Kevranna Theras Enate EchoFoxearth Felix Cited
Kingrock Adriel For Kevranna
DIAMONDFOX MADEMOISELLE CHÉRIETALCOTT TIMMY TIPTOESADARSTERN TANGLED UP IN BLUE
TALCOTT TABLEAU
DANE AMOR COCO MADEMOISELLEBELL PEPPER'S GHOST BUSTER
LINNANNEIDON ISEBEL