Odotettavissa Huhtikuu, vko 15 - Tricking

Päivitetty 12.2.2018
Sileäkarvainen collie, Sharleis Virus Victor
BH TK1 RTK1
Sharleis Virus Victor
KoiraNet
Tricolour
Silmät : terveet pentuna/aikuisena
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Figo on 7-vuotias, ensikertalainen uros monipuolisesti kisakentillä esiintyneestä ja menestyneestä suvusta. Itsekin se on kisannut useassa lajissa (agility 3. lk, toko TK1, rally-toko RTK1, BH) ja pk-jälkeäkin on tehty nuorempana lähes kisatasolle asti. Luonteeltaan helposti motivoitava, tunnollinen suorittajatyyppi. Kohtalaisen rauhallinen, varma ja luotettava lapsiperheen koira.

Figolla ei ole ollut minkäänlaisia terveysmurheita, vaan se on ollut täysin perusterve. Myös hyvävatsainen ja kaikkiruokainen. Näyttelyistä 1xSERT, 2xVASERT. MH-kuvattu ja luonnetestattu +55 laukauskokematon. Epäv. geenitestit: CEA kantaja, DM normaali, MDR1 +/+ (normaali).
Sileäkarvainen collie, Lubin's Priscilla

Lubin's Priscilla
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa, distichiasis
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Gimma on vilkas ja eläväinen tapaus. Näpsäkän kokoinen ja erittäin ketterä narttu. Perusterve, hyvävatsainen ja luonteeltaan ongelmaton lapsiperheen seurakoira. Treenaillut agilityä ja tottelevaisuutta, sekä uusimpana aluevaltauksena verijälkeä. Jalostustarkastettu, näyttelystä 2xVASERT.

Epäv. geenitestit: CEA terve, DM kantaja, MDR1 +/+ (normaali).
Molemmat vanhemmat ovat omia koiriani, joten ne ovat minulle erittäin tuttuja niin hyvässä kuin pahassakin... Näin ollen myös isä on tavattavissa kotonani. Pennuille etsinnässä aktiiviset ja peruskoulutukseen panostavat kodit, harrastuskiinnostuskaan ei ole pahitteeksi. Pennut käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa, silmätarkastuksessa ja pentutestikin on harkinnassa.

Kasvattajasta ja muustakin lisää kotisivuilla. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla tai Facebook-yksityisviestillä (facebook.com/annsaar).

KasvattajaAnna Saarinen Tricking
PaikkakuntaLaitila
Kotisivutrickingsmooths.blogspot.fi/
Emailannsaar@hotmail.com
Puh0414468374
Sharleis Virus VictorLubin's AmbassadorHoney Melon Hartley Henry
Dalimattas Lady Butterfly
Sharleis Boom BerthaHelga Neitin Tsaari Timo
Sharleis Mighty Mandy
Lubin's PriscillaHoney Melon Blue ChallongerLubin's Great Gambler
Honey Melon Queen Of Ice
Timonan Adorn As AmuletTimonan Nero Nestor
Shulune Imperial Mystique