Suunnitelmissa Kesä 2018 - Taygem

Päivitetty 10.12.2017
Sileäkarvainen collie, Kerhaven's The X-Factor
LUX & CAN MVA
Kerhaven's The X-Factor
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA kantaja
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Vanhempien mukaan DM N/N
MDR1 +/+
Pitkäkarvageenin kantaja

Simon on iloinen, rohkea ja valpas. Lauhkea ihmisiä kohtaan. Simon oppii helposti ja on todella mukautuvainen. Simonilla on kokoajan pilkettä silmäkulmassa.

Simon on Kanadan tuonti ja asuu Norjassa kennel Av Tharassa.

MH-luonnekuvattu

http://www.smooth-collie.net/view.php?id=11244
Sileäkarvainen collie, Kiiramanna This Is True Madam
C.I.B, FI & SE & EE & LV & LT & BALT MVA
Kiiramanna This Is True Madam
KoiraNet
Soopeli
Silmät : terveet
Lonkat : A/A, BLUP 104
Kyynärpäät : 0/0

DM N/N

Manta on avoin ja leikkisä, itsevarma ja tasapainoinen luonne. Se on yleisilmeeltään rauhallinen, mutta siitä löytyy myös potkua. Alusta- ja äänivarma. Toiminnanhaluinen narttu, joka palkkautuu helposti kehuin, namein tai leluin. Koirasosiaalinen ja ihmisrakas, tulee myös lasten kanssa toimeen. Kooltaan hieman rodun keskikokoa suurempi narttu.

Mantan kanssa harrastetaan pääasiassa näyttelyitä, tokoa ja rally-tokoa toistaiseksi vain omaksi iloksi, joiden lisäksi tottistellaan tavoitteena BH-koe. Olemme käyneet satunnaisesti myös paimentamassa.

Manta on jalostustarkastettu 15.7.2017, tuomarina Maija Lehtonen.

Luonnetesti 140 +++ laukausvarma
Pentue on toinen Taygem-pentue. Molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja ja perusterveitä. Toivon pennuille yhteistyökykyisiä koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa sekä luonnetestaamaan ja terveystutkituttamaan koiran aikuisiällä (PEVISA:n mukaiset viralliset tutkimukset: lonkat, kyynärät ja silmät). Myyn pennut ensisijaisesti perheenjäseniksi. Mahdollinen narttu- ja urospentu sijoitetaan.

Pennut syntyvät ja kasvavat kotonamme tottuen arkielämään jo alusta pitäen. Erillisiä kenneltiloja ei ole. Pyrin käyttämään paljon aikaa pentujen käsittelyyn tarjoten niille monipuolisesti virikkeitä ja erilaisia positiivisia kokemuksia. Pennut tullaan luovuttamaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, geenitestattuina (CEA, DM ja MDR-1) ja hyvin sosiaalistettuina alkaen 7 viikon iässä. Liitän pennunostajat haluttaessa myös ensimmäiseksi vuodeksi Suomen Collieyhdistykseen. Pennunostajat saavat kokoamani hyödylliset pentupaketit, laatimani pentuekohtaisen muistion sekä tietenkin koiran elämänmittaisen kasvattajan tuen.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) ja Suomen Collieyhdistyksen jäsen ja Suomen Collieyhdistyksen Satakunnan alaosaston näyttely- ja paimennustoimihenkilö.
KasvattajaAnni Helminen Taygem
PaikkakuntaPori
Kotisivuwww.kenneltaygem.com
Emailkenneltaygem@gmail.com
Puh0404174560
Kerhaven's The X-FactorMilas Dancing Solo (rough collie)Milas Latin Fever (rough collie)
Milas Dancing With The Stars (rough collie)
Kerhaven’s All That I AmTamaron’s The Real Deal
Glasgowhill’s Follow That Dream (rough collie)
Kiiramanna This Is True MadamClingstone`s Got To BeFoxearth High Frequency
Clingstone`s Needless To Say
Clingstone`s This Is ItClingstone`s No Comments
Milli Miller Viisakas Virginia