Syntyneet 9.2.2019 - Taygem

Syntynyt 5 urosta, 3 narttua
Päivitetty 10.2.2019
Sileäkarvainen collie, Turella's Jack Pot
EE JMVA
Turella's Jack Pot
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A, BLUP 98
Kyynärpäät : 0/0

CEA DNA terve
DM N/N
MDR1 +/-
PRA rcd2 terve
SLC N/N

Ei kanna pitkäkarvageeniä
Leikkaava purenta, täysi hampaisto

Helmut on avoin ja iloinen nuori uros. Omistajansa mukaan jenkkimäisen rento tyyppi. Se on Saksan tuonti ja asuu Porvoossa kennel Cinnaberry's. Sen emä on linjattu kahteen upeaan amerikkalaislinjaiseen pitkäkarvaiseen collieen Milas Dancing Solo ja Van-M Take A Gander. Helmutilla on näyttelyistä 2 x SERT ja 4 x VARA-SERT.
Sileäkarvainen collie, Kiiramanna This Is True Madam
C.I.B, FI & SE & EE & LV & LT & BALT MVA
Kiiramanna This Is True Madam
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A, BLUP 102
Kyynärpäät : 0/0

CEA DNA kantaja
DM N/N
MDR1 -/-

Leikkaava purenta, täysi hampaisto

Manta on tasapainoinen, itsevarma ja omanarvontuntoinen luonne. Mantan ahneutta, leikkisyyttä ja hyvää taistelunhalua olemme käyttäneet hyväksemme treeneissä ja se palkkautuu helposti. Manta on tottunut hevosiin ja kissoihin ja osaa toimia myös lasten kanssa. Mantan kanssa harrastetaan pääasiassa näyttelyitä, tokoa ja rally-tokoa toistaiseksi vain omaksi iloksi. Olemme käyneet satunnaisesti myös paimentamassa.

Manta on jalostustarkastettu 15.7.2017, tuomarina Maija Lehtonen.

Luonnetesti 140 +++ laukausvarma
Pentue on Mantan toinen ja myös Helmutin toinen. Molemmat vanhemmat ovat hyväluonteisia, terveystutkittuja ja perusterveitä, alusta- ja äänivarmoja. Ne ovat kaikkiruokaisia, hyvävatsaisia ja collieille tyypilliseen tapaan ahneita. Pennut tulevat olemaan vanhempien mukaan DM N/N eli terveitä, MDR1 osalta 50% kantajia ja 50% alttiita, CEA:n osalta 50% terveitä ja 50% kantajia. Pennuilta testataan MDR1 ja CEA.

Myyn pennut perheenjäseniksi ja etsin niille rakastavia, aktiivisia ja yhteistyökykyisiä koteja, jotka ovat valmiita luonnetestaamaan ja/ tai -kuvaamaan (LTE/ MH) ja terveystutkituttamaan pennun aikuisiällä (PEVISA:n mukaiset viralliset tutkimukset: lonkat, kyynärät ja silmät). Toivon, että kotiehdokkaat olisivat kiinnostuneita myös harrastamaan pennun kanssa ja harrastavat kodit ovat etusijalla. Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse kertoen viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi sekä suunnitelmistasi että mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.

Pennut syntyvät ja kasvavat kotonamme tottuen arkielämään jo alusta pitäen. Pyrin käyttämään paljon aikaa pentujen käsittelyyn tarjoten niille monipuolisesti virikkeitä ja erilaisia positiivisia kokemuksia ulkona ja sisällä. Pennut tullaan luovuttamaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina ja hyvin sosiaalistettuina alkaen 7 viikon iässä. Liitän pennunostajat haluttaessa ensimmäiseksi vuodeksi Suomen Collieyhdistykseen, he saavat kokoamani hyödylliset pentupaketit, laatimani pentuekohtaisen muistion sekä tietenkin koiran elämänmittaisen tukeni.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) ja Suomen Collieyhdistyksen jäsen ja toimin useissa eri toimihenkilön tehtävissä Suomen Collieyhdistyksen Satakunnan alaosastossa ollen myös sen hallituksen jäsen ja SCY:n tulostoimikunnan varajäsen.
KasvattajaAnni Helminen Taygem
PaikkakuntaPori
Kotisivuwww.kenneltaygem.com
Emailkenneltaygem@gmail.com
PuhSaa pyytämällä
Turella's Jack PotTurella's SkylineJack Mack's Reobhartan
Turella's Open My Heart
Glasgowhill's Golden DestinyKerhaven's The X Factor
Glasgowhill's Good To Go
Kiiramanna This Is True MadamClingstone`s Got To BeFoxearth High Frequency
Clingstone`s Needless To Say
Clingstone`s This Is ItClingstone`s No Comments
Milli Miller Viisakas Virginia