Odotettavissa Vk 13-14 - Diamondfox

Päivitetty 30.1.2018
Sileäkarvainen collie, Black Elles Gift Of Magic

Black Elles Gift Of Magic
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Distichiasis, pentuna terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Luonteeltaan Aatu on avoin, erittäin sosiaalinen, vilkas ja energinen, oikea hännän heiluttaja. Sillä ei ole mitään pelkotiloja ja laukauksiakin se on kuullut reagoimatta. Perusterve ja hyvävatsainen. Aatu motivoituu hyvin eri palkkauskeinoilla. Aatulla on hyvä halu tehdä töitä ja se lähtee hyvin työntekoon myös täysin vieraiden ihmisten kanssa. Aatun kanssa harrastetaan aktiivisesti agilityä sekä lisäksi muita lajeja satunnaisesti. Aatu asustaa Kuopiossa lapsiperheessä.

Aatun ensimmäinen pentue (Diamondfox Love -pentue) on kehittynyt lupaavasti ja kaikkien kanssa on aloitettu harrastuksia eri lajien parissa mm. näyttelyitä, paimennusta, tokoa, rallytokoa, NoseWorkia ja PK-lajeja. Pentueesta D. Amazing Love asustaa Ylivieskassa kasvattajalla.
Sileäkarvainen collie, Kiiramanna Tiettyä Tunnelmaa

Kiiramanna Tiettyä Tunnelmaa
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : terveet
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Luonnetestattu: +144, Laukausvarma
(+1a, +3, +3, +2a, +1a, +2, +1, +2a)

"Usva on tullut nykyiseen sijoituskotiin 9kk iässä. Uudessa kodissaan Usva vaan ”tuli ja otti tilan haltuun”, johtajakoira. Itsenäinen, "yhden ihmisen koira", ei välitä vieraista ihmisistä, hieman pidättyväinen.

On ystävällinen ja utelias vieraita koiria kohtaan. Erittäin ahne ruoalle, tykkää leikkiä pallolla ja vetoleikkiä. Erittäin nopea oppimaan, vaikka tiettyä itsepäisyyttäkin on. Usva rakastaa ruokaa, ja vapaana juoksemista, pitää vapaana ollessaan metsässä kontaktin ohjaajaan.

Nenäkoira, hahmottaa ihmisen ja tilan nenällään. Tätä hyödyntäen harrastetaan peltojälkeä ja NoseWorkiä. Tokoa ja pk-tottelevaisuutta treenataan. Agilityyn tutustuttu, mutta ajan puutteen vuoksi jätetty väliin.

Usvan laumaan kuuluu tällä hetkellä pitkäkarvainen collienarttu ja 2 kissaa. Usva on terve, vahva vatsainen, ei alusta-arkuutta (tulee ja menee mihin/mistä vaan), ei paukkuarkuutta ilmennyt."

- Katri Lepistö, Usvan sijoituskoti -
Usva ja Aatu ovat saaneet toisensa onnistuneesti, joten pentuja odotettavissa huhtikuun alussa <3

Pennuille etsin yhteistyökykyisiä ja rakastavia koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa.

Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä ensinsijaisesti sähköpostitse. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.


Kysymykset ja lisätiedot: kenneldiamondfox@gmail.com & Facebook: https://www.facebook.com/kenneldiamondfox


Kasvattaja on mm. Suomen kennelliitton, Suomen Collieyhdistyksen, Suomen Koirankasvattajat SuKoKa:n, Suomen Paimenkoirayhdistyksen ja SEY:n jäsen. Lisätietoja kasvattajasta ja kasvatusperiaatteista kotisivuilta ja kysymällä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaYlivieska
Kotisivuwww.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Black Elles Gift Of MagicKoiruuksien Ahti TalonvahtiMilli Miller Vöimas Samurai Aapo
Calibra's Drop Of Honey
Black Elles Enigmatic MagicMimosan Like A Strike
Black Elles Count On Magic
Kiiramanna Tiettyä TunnelmaaDane Amor Sound Of LoveClingstone's Smart As
Dane Amor Coco Mademoiselle
Kiiramanna Big Shoft GingerClingstone's Highland Bird
Kiiramanna Cupcake Frostyboots