Syntyneet 8.5.2018 - Diamondfox

Syntynyt 4 urosta, 8 narttua
Päivitetty 14.5.2018
Sileäkarvainen collie, Absolute Dynamite Of the Windy Lands
C.I.B. FI MVA SI MVA HR MVA ZGBW-15
Absolute Dynamite Of the Windy Lands
KoiraNet
Tricolour
Silmät : Crd
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Jalostustarkastettu
Lte + 140 laukausvarma (+1,+1,+1,+2,+1,+1,+1,+3)
N/DM - DM geenikantaja
MDR1: +/-

Lisätietoja: http://www.kolumbus.fi/ukkjo/Damon.htm

"Damon on iloinen, palvelualtis, ihmisrakas ja täysin ääni- ja alustavarma collie, joka syttyy hyvin veto- ja saalisleikkeihin. Damonilla on vahva, leveä purenta ja luonnonkorvat. Se on luonnetestattu pisteillä + 140 (laukausvarma) sekä jalostustarkastettu.

Damonin emä Sky on vilkas ja energinen koira, joka rakastaa pallo- ja frisbeeleikkejä. Skyn kanssa harrastetaan agilityä ja paimennusta. Damonin isä on erittäin ihmisrakas collie ja se työskenteleekin terapiakoirana Skotlannissa."
Sileäkarvainen collie, Dane Amor Miracle Of Love
C.I.B BALT MVA POHJ MVA FIN MVA SE MVA NO MVA LT MVA LV MVA CZ MVA TLNW'15
Dane Amor Miracle Of Love
KoiraNet
Bluemerle
Silmät : CEA-terve; geneettisesti terve
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

Jalostustarkastettu
Lte +101 laukausvarma (+1a,+1a,+1,-1,+1a,+2,-2,+3)
N/N - DM terve
MDR1: +/-
FGF5: G/G (ei kanna pitkäkarvageeniä)
MyDogDNA viralliset geenitestit tehty.

Iiriksestä:
Iiris on luonteeltaan älykäs, energinen, iloinen ja aina valmis toimintaan. Iiris on miellyttämisen haluinen, joten se palkkautuu hyvin myös pelkästään yhdessä tekemisellä ja huomiolla. Iiriksen lempi harrastukset tällä hetkellä ovat agility ja kaikki palloilulajit. Iiris on perusterve ja hyvä vatsainen. Iiris tulee toimeen kaikkien kanssa lapsista toisiin koiriin ja muihin eläimiin. Iiris on reissannut paljon ja se pystyy mukautumaan hyvin erilaisiin & uusiin tilanteisiin. Iiris on helppo harrastus ja reissukumppani :) Iiris asustaa Ylivieskassa kasvattajalla.
HOX! KAIKKI PENNUT TULEVAT OLEMAAN TURKIN LAADULTAAN SILEÄKARVAISIA COLLIEITA


Tällä suunnitellulla pentueella on voimassa oleva poikkeuslupa, jonka Suomen Kennelliitto Ry on kasvattajalle myöntänyt ja sitä on puoltanut myös Suomen Collieyhdistys Ry.

Kaikki pennut tulevat olemaan ilmiasultaan sileäkarvaisia collieita ja ne tullaan rekisteröimään normaalisti sileäkarvaisiksi collieiksi Suomen Kennelliiton poikkeusluvalla.

Tämän yhdistelmän tarkoituksena on tuoda uutta verta sileäkarvaisiin collieihin ja laajentaa niiden geenipoolia sekä edistää rodun terveyttä. Molemmat vanhemmat on valikoitu useiden ominaisuuksien perusteella mm. ne ovat perusterveitä, terveystutkittuja, geenitestattuja, hyvä luonteisia, hyväksytysti luonnetestattuja ja äänivarmoja, iältään yli 5 vuotiaita ja kummallakin on jo jälkeläisnäyttöä.

Pennuille etsin yhteistyökykyisiä ja rakastavia koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa sekä aikuisiällä luonnetestaamaan ja terveystutkittamaan virallisesti (PEVISA -> mm. lonkat, kyynäreet ja silmät).

Suunnitelmissa useampi pentu sijoitukseen tästä pentueesta.


Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä ensinsijaisesti sähköpostitse. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.

Kysymykset ja lisätiedot: kenneldiamondfox@gmail.com

Kasvattaja on mm. Suomen kennelliitton, Suomen Collieyhdistyksen, Suomen Koirankasvattajat SuKoKa:n, Suomen Paimenkoirayhdistyksen ja SEY:n jäsen. Lisätietoja kasvattajasta ja kasvatusperiaatteista kotisivuilta ja kysymällä.
KasvattajaPäivi Iivonen Diamondfox
PaikkakuntaYlivieska
Kotisivuwww.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Absolute Dynamite Of the Windy LandsEssanjay EncoreIngledene Mr Majestic
Wicani Moonkissed Maiden At Essanjay
A Blue Pearl Of The Holy MountainVirus Noir Des Marecages Du Prince
Born To Be Femme Fatale
Dane Amor Miracle Of LoveClingstone's Smart AsTimonan Nero Nestor
Sandcastle's All Dressed Up
Dane Amor Coco MademoiselleBell Pepper's Ghost Buster
Linnanneidon Isebel