Suunnitelmissa Alkuvuosi 2018 - Nuuskakairan

Päivitetty 21.9.2017
Sileäkarvainen collie, Keyword Paladin
C.I.B FI MVA SE MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA EEV-14 EEV-17
Keyword Paladin
KoiraNet
Soopeli
Silmät : cea-vapaa/cea-vapaa, CEA DNA non-carrier
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

"Tenho on luonteeltaan aktiivinen ja taistelutahtoinen nuori mies. Se nauttii paljon leikkimisestä ja esineiden noutamisesta sekä kavereiden kanssa juoksemisesta. Harrastuksissa se on miellyttämishaluinen, innokas ja helposti oppiva. Kotona se reagoi ympäristön tapahtumiin sekä vartioi kotia ja rakastaa käyttää ääntään eri tilanteissa. Tenho on erittäin kiintynyt omaan laumaan ja se voi käyttää oman aikansa tutustuakseen vieraisiin. Tähän mennessä se ei ole reagoinut laukauksiin ja kulkee kaikenlaisilla alustoilla ongelmitta.


Tenhon kanssa harrastellaan tokoa ja rallytokoa. Myös jälkeä tehdään silloin tällöin ja etsitään hajuja Nose Work treeneissä. Tokossa se kilpailee voittajaluokassa, rallytokossa mestariluokassa. BH koe käytiin suorittamassa kesällä 2016. Luonnetestissä Tenho kävi 4-vuotiaana keväällä 2017, josta hyväksytty tulos."

Rally-Toko: RTK4
Toko: VOI 1

LTE 150p. ++
Sileäkarvainen collie, Nuuskakairan Tårta på Tårta

Nuuskakairan Tårta på Tårta
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CEA-vapaa/CEA-vapaa
Lonkat : A/A
Kyynärpäät : 0/0

"Kicka on nopealiikkeinen, toiminnallinen ja melko kiihkeä collienarttu. Ihmisiä kohtaan aina hyvin avoin ja nöyrä, mutta vieraita koiria kohtaan jonkin verran epävarma. Palkkautuu erinomaisesti saalis- ja taisteluleikillä. Erittäin ahne! Täysin varma kaikenlaisilla alustoilla, lte-laukauskokematon. Omaa jonkin verran vahti- ja riistaviettiä.

Treenataan tavoitteellisesti tokoa ja nose workia. Treenikaverina keskittymiskykyinen, erittäin miellyttämisenhaluinen ja kaikkensa antava. Toiminut epävirallisena eskari- ja kirjastokoirana, ja pidemmän tähtäimen tavoitteenamme on osallistua Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n koulutukseen."

Toko: Alo 2

LTE 128p. ++
Jos sinulla pyörähti sukat jaloissa, kuten meillä ja etsit näpsäkkää harrastuskoiraa, ole meihin yhteydessä. Toivomme pentueesta toiminnanhaluisia, röyhkeitä ja räväköitäkin nahkoja, joilla riittäisi potkua monenlaisiin harrastuksiin. Tavoittelemme liioittelematonta, tasapainoista rakennetta ja taistelutahtoista lihasten käyttöä. Luonne on meille kaikki kaikessa ja haluamme ennen kaikkea hyvähermoisia, toimintakykyisiä, mukavia koiria niin kotona kuin kentillä.

Toivomme tämän pentueen kotien harrastavan jotakin koiran kanssa, sillä ihan pelkästään sohvaperunoina nämä pennut eivät ehkä ole onnellisimmillaan. Molempia vanhempia pääsee tapaamaan, kun niin sovitaan!

Ja tietenkin pennut luovutetaan ell.tarkastukset ja silmätarkit tehtyinä ja mahdollisuuksien mukaan myös pentutestattuina.
KasvattajaMerja ja Minna Isonikkilä Nuuskakairan
PaikkakuntaKeminmaa
Kotisivu/www.nuuskakairan.net
Emailisonikkilam@gmail.com
Puh040 5959631 tai 040 5119094
Keyword PaladinIgor vom IhlpolMarkylla’s Magic Star Pretender
Scandyline Cinja My Dream
Pandarellan Åsa RasdotterSandcastle’s The Rasmus
Pandarellan Ulle Dulle Doff
Nuuskakairan Tårta på TårtaVilda-Meduza Anam AmigoWatchman-Izor
Mironik's Medusa
Nuuskakairan Pirtti-HirmuSharleis Bold Bubba
Nuuskakairan Tiidanieida