Syntyneet 17.10.2017 - Taygem

Syntynyt 6 urosta, 1 narttu
Päivitetty 21.11.2017
Sileäkarvainen collie, Tender Wind’s Miracle Man

Tender Wind’s Miracle Man
KoiraNet
Tricolour
Silmät : CRD/CH todettu
Lonkat : A/A, BLUP 112
Kyynärpäät : 0/0

Vanhempien mukaan DM N/N

Monty on avoin ja energinen uros, jolla on vartiointitaipumusta. Alustavarma, sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen muiden koirien sekä useimpien urosten kanssa. Montylla on hyvä taistelunhalu. Luonnonkorvat.

Näyttelyistä 1 x SERT, 1 x VARACA, 5 x VASERT.

Luonnetestataan 2018 keväällä.
Sileäkarvainen collie, Kiiramanna Adee Kaye
DK & LT & SE MVA, LT & LV & EE & BALT JMVA, LTV-17, VILNIUSCUPW-17, PAIM-T 1
Kiiramanna Adee Kaye
KoiraNet
Soopeli
Silmät : CEA-vapaa
Lonkat : A/A, BLUP 106
Kyynärpäät : 0/0

Selkä kuvattu terveeksi.

Vieno on avoin ja leikkisä, sillä on saalisviettiä ja paljon asiaa. Alustavarma, toiminnanhaluinen ja nopea oppimaan. Kooltaan hieman rodun keskikokoa suurempi narttu. Luonnonkorvat.

Vienon kanssa harrastetaan pääasiassa näyttelyitä, tokoa ja tottistellaan tavoitteena BH-koe. Näyttelyistä edellä mainittujen lisäksi 4 x CACIB, 2 x VASERT.

Vieno on jalostustarkastettu 15.7.2017, tuomarina Maija Lehtonen.

Luonnetesti 110 ++ laukauskokematon
Kaikki pennut alustavasti varattuja.

Pentue on ensimmäinen Taygem-pentue ja myös molempien vanhempien ensimmäinen. Molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja ja perusterveitä. Odotan pentueesta lupaavia koiria kehiin ja kentille, sillä vanhempien luonteiden mukaan pennut tulevat olemaan vauhdikkaita ja helposti syttyviä. Toivon pennuille yhteistyökykyisiä koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa sekä luonnetestaamaan ja terveystutkituttamaan koiran aikuisiällä (PEVISA:n mukaiset viralliset tutkimukset: lonkat, kyynärät ja silmät). Myyn pennut ensisijaisesti perheenjäseniksi.

Pennut syntyvät ja kasvavat kotonamme tottuen arkielämään jo alusta pitäen. Erillisiä kenneltiloja ei ole. Pyrin käyttämään paljon aikaa pentujen käsittelyyn tarjoten niille monipuolisesti virikkeitä ja erilaisia positiivisia kokemuksia. Pennut tullaan luovuttamaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, geenitestattuina (CEA, DM ja MDR-1) ja hyvin sosiaalistettuina 8 viikon iässä. Liitän pennunostajat haluttaessa myös ensimmäiseksi vuodeksi Suomen Collieyhdistykseen. Pennunostajat saavat kokoamani hyödylliset pentupaketit, laatimani pentuekohtaisen muistion sekä tietenkin koiran elämänmittaisen kasvattajan tuen.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) ja Suomen Collieyhdistyksen jäsen ja Suomen Collieyhdistyksen Satakunnan alaosaston näyttely- ja paimennustoimihenkilö.
KasvattajaAnni Helminen Taygem
PaikkakuntaPori
Kotisivuwww.kenneltaygem.com
Emailkenneltaygem@gmail.com
Puh0404174560
Tender Wind's Miracle ManAdamhill's Kind Of CoolRowvale River Raider
Sandcastle's Something Blue
Elettaria Cardemomum Av TharaWesayso Random Acts Of Kindness
Jack Mack's Xdream Aosta
Kiiramanna Adee KayeCalibra's Good CitizenOneway's Gold Rush
Calibra's Deja Vu
Kiiramanna LumikkiFoxearth Freckle Face
Kiiramanna Kleopatra