Expected Vk 13-14 - Diamondfox

Updated 2.3.2018
Sileäkarvainen collie, Black Elles Gift Of Magic

Black Elles Gift Of Magic
KoiraNet
Tricolour
Eyes : Distichiasis, pentuna terveet
Hips : A/A
Elbows : 0/0

Luonteeltaan Aatu on avoin, erittäin sosiaalinen, vilkas ja energinen, oikea hännän heiluttaja. Sillä ei ole mitään pelkotiloja ja laukauksiakin se on kuullut reagoimatta. Perusterve ja hyvävatsainen. Aatu motivoituu hyvin eri palkkauskeinoilla. Aatulla on hyvä halu tehdä töitä ja se lähtee hyvin työntekoon myös täysin vieraiden ihmisten kanssa. Aatun kanssa harrastetaan aktiivisesti agilityä sekä lisäksi muita lajeja satunnaisesti. Aatu asustaa Kuopiossa lapsiperheessä.

Aatun ensimmäinen pentue (Diamondfox Love -pentue) on kehittynyt lupaavasti ja kaikkien kanssa on aloitettu harrastuksia eri lajien parissa mm. näyttelyitä, paimennusta, tokoa, rallytokoa, NoseWorkia ja PK-lajeja. Pentueesta D. Amazing Love asustaa Ylivieskassa kasvattajalla.
Sileäkarvainen collie, Kiiramanna Tiettyä Tunnelmaa

Kiiramanna Tiettyä Tunnelmaa
KoiraNet
Bluemerle
Eyes : terveet
Hips : A/A
Elbows : 0/0

Luonnetestattu: +144, Laukausvarma
(+1a, +3, +3, +2a, +1a, +2, +1, +2a)

"Usva on tullut nykyiseen sijoituskotiin 9kk iässä. Uudessa kodissaan Usva vaan ”tuli ja otti tilan haltuun”, johtajakoira. Itsenäinen, "yhden ihmisen koira", ei välitä vieraista ihmisistä, hieman pidättyväinen.

On ystävällinen ja utelias vieraita koiria kohtaan. Erittäin ahne ruoalle, tykkää leikkiä pallolla ja vetoleikkiä. Erittäin nopea oppimaan, vaikka tiettyä itsepäisyyttäkin on. Usva rakastaa ruokaa, ja vapaana juoksemista, pitää vapaana ollessaan metsässä kontaktin ohjaajaan.

Nenäkoira, hahmottaa ihmisen ja tilan nenällään. Tätä hyödyntäen harrastetaan peltojälkeä ja NoseWorkiä. Tokoa ja pk-tottelevaisuutta treenataan. Agilityyn tutustuttu, mutta ajan puutteen vuoksi jätetty väliin.

Usvan laumaan kuuluu tällä hetkellä pitkäkarvainen collienarttu ja 2 kissaa. Usva on terve, vahva vatsainen, ei alusta-arkuutta (tulee ja menee mihin/mistä vaan), ei paukkuarkuutta ilmennyt."

- Katri Lepistö, Usvan sijoituskoti -
BreederPäivi Iivonen Diamondfox
LocationYlivieska
Homepagewww.diamondfox.net/
Emailkenneldiamondfox@gmail.com
Black Elles Gift Of MagicKoiruuksien Ahti TalonvahtiMilli Miller Vöimas Samurai Aapo
Calibra's Drop Of Honey
Black Elles Enigmatic MagicMimosan Like A Strike
Black Elles Count On Magic
Kiiramanna Tiettyä TunnelmaaDane Amor Sound Of LoveClingstone's Smart As
Dane Amor Coco Mademoiselle
Kiiramanna Big Shoft GingerClingstone's Highland Bird
Kiiramanna Cupcake Frostyboots